News

Tatăl biologic al fetiței ucise în Arad, prima reacție după tragedie: ”A mai fost un incident anul trecut”

Tatăl biologic al fetiței de 4 anișori ucise în Arad a avut prima reacție după tragedie. Acesta dezvăluie că fiica sa a fost victima unui alt incident, în trecut, fiind arsă dintr-o neatenție.
02.11.2021 | 18:47
Tatal biologic al fetitei ucise in Arad prima reactie dupa tragedie A mai fost un incident anul trecut
ADVERTISEMENT

Tatăl Antoniei, fetița de doar 4 ani care a fost ucisă cu bestialitate de concubinul mamei sale, a avut prima reacție după tragedia care a îngrozit o țară întreagă.

Dărâmat de durere după ce a aflat cumplita veste a morții copilului său, părintele, aflat în Olanda, a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre trecutul din viața copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Din spusele acestuia, micuța a avut mult de suferit în această familie în care și-a trăit ultimii ani din viață. Anul trecut, din neatenția mamei sale, Antonia a fost opărită, suferind arsuri grave.

Tatăl biologic al fetiței ucise în Arad, prima reacție după tragedie

Daniel, tatăl biologic al Antoniei traversează momente extrem de dificile. Acesta spune că vrea să se facă dreptate pentru micuța ucisă și anunță că va veni în țară.

ADVERTISEMENT

”Nici eu nu mai ştiu ce să spun, sunt copleşit de durere. Nu am vorbit cu nimeni până la ora actuală, nici cu mama fetei. Nu știu nimic, sunt în şoc, nu ştiu ce să explic, ce să spun”, a spus tatăl Antoniei, la Antena 3.

Părintele fetiței a povestit că atât micuța, cât și frățiorul mai mic al acesteia, s-au ars, deoarece ar fi căzut oala cu mâncare fierbinte pe ei. La acea vremea, aceștia se aflau la Paris, acolo unde mama lor locuia cu alt bărbat, nu autorul crimei din prezent.

ADVERTISEMENT

La acea dată, tatăl copiilor povestește că a luat mașina și s-a dus în Paris, după ei.

”Când ne-am despărţit anul trecut în septembrie, am crezut că sunt pe mâini bune. Voi veni să iau băiețelul, normal. Eu cu ea deja am avut o problemă anul trecut, când a ars copii. Când ne-am despărțit, ea a cunoscut un băiat. A plecat cu copiii din ţară la noua ei iubire, în Paris.

În noiembrie m-a sunat că s-au ars copiii cu mâncare de cartofi, că a căzut peste ei. Eu am plecat atunci din Olanda la Paris, mi-am luat copiii acasă. Au stat la mine până în decembrie şi apoi au plecat în România. Apoi am aflat că tot în Paris l-a cunoscut pe acest domn, care a făcut ce-a făcut”, povestește părintele fetiței ucise.

ADVERTISEMENT

Tatăl copiilor: ”În decembrie urma să-i iau la mine”

Peste doar o lună, Antonia și frățiorul ei urmau să ajungă la tatăl biologic, în Olanda. Din păcate, pentru fetiță, acest lucru nu se va mai întâmpla.

”Acum vreo 3-4 luni am vorbit cu copiii. În decembrie urma să-i iau pe copii la mine. Cu fosta parteneră am vorbit acum 7 zile, i-am trimis bani”, a mai declarat acesta.

ADVERTISEMENT