News

Tatăl fetiței ucise în Berceni, reacție dură după ce presupusul criminal a fost arestat: “Nu mi-l mai aduc înapoi”

Tatăl fetiței ucise în Berceni a făcut primele declarații, după ce concubinul fostei sale soții a fost reținut de autoritățile olandeze.
11.06.2023 | 09:36
Tatal fetitei ucise in Berceni reactie dura dupa ce presupusul criminal a fost arestat Nu mil mai aduc inapoi
Marcel Șerbuc, reținut în Olanda. Foto: Captura Antena3.
ADVERTISEMENT

Tatăl fetiței de 12 ani, care a fost găsită moartă într-o canapea dintr-un apartament din Berceni, a făcut primele declarații după capturarea principalului suspect de crimă. Acum, părintele îndurerat solicită ca atât mama fetiței, cât și persoana care a comis crima să fie pedepsite corespunzător.

Tatăl fiicei ucise în Berceni, declarații frapante

“Nu am nevoie de bani. Nu am nevoie de nimic. Eu nu-mi vând copilul pe bani. Legea să-și facă datoria. Să fie pedepsiți amândoi. Copilul nu mi-l mai aduc înapoi!”, a mărturisit Vasile Constantin, tatăl devastat.

ADVERTISEMENT

Principalul suspect în cazul crimei din Berceni a fost capturat sâmbătă în orașul Tiel din Olanda. Bărbatul se află acum în custodia autorităților olandeze, fiind acuzat că ar fi ucis o fată de 12 ani și ar fi ascuns cadavrul într-o canapea.

Capturarea ucigașului a fost posibilă datorită sprijinului atașatului de afaceri interne al Regatului Țărilor de Jos la București, iar procedura de extrădare către România va fi demarată în curând.

ADVERTISEMENT

“În urma cooperării polițienești dintre Poliția Română și autoritățile din Regatul Țărilor de Jos, în cadrul unei operațiuni ENFAST, astăzi, 10 iunie, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internațional, pentru omor.

Acesta a fost depistat cu sprijinul atașatului de afaceri interne al Regatului Țărilor de Jos la București, în țara respectivă, urmând a se desfășura în continuare procedura de predare către România.

ADVERTISEMENT

E.N.F.A.S.T. (European Network of Fugitive Active Search Teams – Rețeaua Europeană a Unităților de Căutare Activă a Urmăriților) înglobează toate structurile naționale de ‘Urmăriri’, pentru a realiza o cooperare mai strânsă între statele membre ale Uniunii Europene în ceea ce privește localizarea, arestarea și predarea persoanelor urmărite în baza mandatului european de arestare”, au precizat oamenii legii.

Mama fetiței insistă asupra nevinovăției sale

În paralel, mama fetiței de 12 ani, care a fost ucisă într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei, a revenit în țară joi seară și a fost audiată  de autorități. Femeia susține în continuare că nu știa despre soarta tragică a copilei și că este doar un martor în dosar.

ADVERTISEMENT

Vineri, ea a fost audiată din nou în calitate de martor și a recunoscut că a părăsit țara alături de iubitul ei, însă susține că pe 7 mai acesta i-a cerut cheile de la apartament pentru a se întoarce în România. Muncitorii care au locuit împreună cu cei doi la o fermă din Spania au relatat că bărbatul era extrem de agitat și că, în decursul a câteva zile, a schimbat mai multe cartele de telefon.

„Când m-a sunat la angajare nu m-a întrebat cât e salariul, ci când poate să vină… asta mi s-a părut așa… Nu a ieșit decât o dată din camera aia, nu stătea deloc cu noi, pleca mereu, și-a schimbat cred 5-6 telefoane, nu am mai văzut așa ceva”, a afirmat angajatorul fermei din Spania.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT