Life

Tatăl lui Fuego a murit la doar 59 de ani. Dezvăluirea tristă a artistului: “Nu voi uita privirea şi sfaturile lui”

Fuego și-a pierdut tatăl când acesta avea 59 de ani și își amintește cu nostalgie de momentele petrecute împreună. Dezvăluirea tristă a interpretului.
11.01.2023 | 10:02
Tatal lui Fuego a murit la doar 59 de ani Dezvaluirea trista a artistului Nu voi uita privirea si sfaturile lui
Fuego, dezvăluire despre tatăl lui. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fuego a vorbit despre relația cu tatăl lui, care s-a stins din viață cu mult timp în urmă, când avea 59 de ani. Cântărețul a avut o relație foarte bună cu el.

Fuego, dezvăluire tristă despre tatăl lui, care a murit la doar 59 de ani

Interpretul de muzică ușoară își iubește foarte mult familia și are o relație specială cu mama lui, pe care încearcă să o viziteze cât mai des.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a trecut prin momente grele cu ani în urmă, după ce și-a pierdut tatăl. Bărbatul avea doar 59 de ani atunci când s-a stins din viață, cu mai bine de un deceniu în urmă.

Ion Surugiu a murit în 2010, chiar în preajma Paștelui, după ce a făcut un infarct.

Fuego îi este recunoscător părintelui său pentru tot și are foarte multe amintiri cu acesta.

“Am o multitudine de amintiri cu el. Nu voi uita niciodată serile pe care le petreceam împreună și povesteam, și mă uimea cu toate cunoștințele sale.

ADVERTISEMENT

Nu voi uita vacanțele în care i-am dus pe ai mei. Nu voi uita privirea și sfaturile lui! Nu am cum să-l uit deloc!”, a declarat Paul Surugiu pentru VIVA.

Artistul și prezentatorul TV a fost foarte afectat de moartea tatălui, dar și a bunicii, de care era foarte apropiat. În același timp, Fuego știe că datorită lor este omul din prezent.

ADVERTISEMENT

“Anumite răni nu se șterg niciodată… Viața merge mai departe, dar imaginea lor e impregnată acolo în sufletul meu! Iar eu sunt eu, cel de azi, și datorită lor!”, a mai spus cântărețul pentru sursa citată.

Fuego, cuvinte de laudă la adresa mamei sale

În cadrul aceluiași interviu, Fuego a vorbit despre relația cu mama lui. Cei doi sunt foarte apropiați, iar femeia care i-a dat viață artistului este și “eroina” lui, totodată.

ADVERTISEMENT

Cu toate că avea o relație bună cu ambii părinți în copilărie, Fuego a dezvăluit că mama lui este cea care de care a fost mai apropiat. Femeia a făcut multe sacrificii pentru el, motiv pentru care îi este recunoscător.

“Dar, totuși, mama a fost mai aproape. Mama mea, Eugenia, este, fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta.

A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. (…)

Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special.

Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericire și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință.”, a adăugat el.

Prezentatorul TV a fost susținut de ambii părinți de-a lungul vieții și speră că le-a îndeplinit așteptările.

De asemenea, Fuego a mai spus că bunica lui l-a învățat o lecție foarte importantă, și anume cea a modestiei.

ADVERTISEMENT