Life

Tatăl lui Jorge a murit a doua zi de Paște. Amintirea tristă îi provoacă durere și astăzi

Tatăl lui Jorge a încetat din viață a doua zi de Paște. Evocarea melancolică care îi aduce suferință chiar și în prezent.
16.04.2023 | 17:23
Tatal lui Jorge a murit a doua zi de Paste Amintirea trista ii provoaca durere si astazi
Tatăl lui Jorge a încetat din viață a doua zi de Paște. Evocarea melancolică care îi aduce suferință chiar și în prezent. Sursa foto: Instagram / divahair.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tatăl cântărețului, pe numele din buletin George Papagheorghe, a murit a doua zi de Paște. Amintirea tristă îi provoacă durere și astăzi. Fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit despre ce este vorba.

Tatăl lui Jorge a încetat din viață a doua zi de Paște. Evocarea melancolică care îi aduce suferință chiar și în prezent

Jorge a mărturisit că tatăl său a încetat din viață a doua zi de Paște. Bărbatul a făcut atac cerebral, a fost operat, doar că medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Se întâmpla când artistul avea numai 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România are o evocare melancolică despre acele clipe care îi aduce suferință chiar și în prezent. Ultima conversație cu figura paternă a avut legătură cu inelul de logodnă pe care vedeta voia să-l cumpere pentru iubita sa.

Cu toate acestea, privind în urmă, cântărețul a încercat să vadă partea plină a paharului și să se bucure de această sărbătoare. Învierea Domnului l-a găsit anul acesta alături de familia sa, pentru că nu poate zbura cu avionul din cauza accidentării de la picior.

ADVERTISEMENT

„Ne leagă amintirea despărțirii din păcate. Chiar mă gândeam la întrebarea «Ce îți place cel mai mult de Paște?» și când răspundeam, în gândul meu era «stai puțin, îți place Paștele? Tata a murit a doua zi de Paște!».

Și totuși am găsit lucruri pozitive despre sărbătoare. Asta înseamnă că am trecut peste și îl păstrez în suflet ca o amintire frumoasă, chiar și de Paște”, a spus Jorge într-un interviu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Jorge, sfaturi prețioase de la figura paternă

Jorge a primit numeroase sfaturi prețioase de la figura paternă. Fostul prezentator de la Masked Singer România consideră că regretatul său tată este persoana care i-a construit caracterul pe care-l are în momentul de față.

Cu siguranță, bărbatul ar fi tare mândru de artist! Cântărețul auzea mereu de la acesta să fie smerit, cuvinte care i-au rămas adânc întipărite în minte. Probabil că astfel simțea că e cel mai important lucru în drumul său și în cariera artistică.

ADVERTISEMENT

„Cred că smerenia te ține «în parametri», emoțional și mental, atunci când ești foarte sus sau foarte jos”, a mai spus Jorge, mai arată sursa menționată mai sus. Vedeta consideră că este o persoană foarte norocoasă acum.

ADVERTISEMENT