Life

Tatăl lui Jorge a murit a doua zi de Paște. Amintirea tristă îi provoacă durere și astăzi

Tatăl lui Jorge a încetat din viață a doua zi de Paște. Evocarea melancolică care îi aduce suferință chiar și în prezent.
16.04.2023 | 17:23
Tatal lui Jorge a murit a doua zi de Paste Amintirea trista ii provoaca durere si astazi
Tatăl lui Jorge a încetat din viață a doua zi de Paște. Evocarea melancolică care îi aduce suferință chiar și în prezent. Sursa foto: Instagram / divahair.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tatăl cântărețului, pe numele din buletin George Papagheorghe, a murit a doua zi de Paște. Amintirea tristă îi provoacă durere și astăzi. Fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit despre ce este vorba.

Tatăl lui Jorge a încetat din viață a doua zi de Paște. Evocarea melancolică care îi aduce suferință chiar și în prezent

Jorge a mărturisit că tatăl său a încetat din viață a doua zi de Paște. Bărbatul a făcut atac cerebral, a fost operat, doar că medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Se întâmpla când artistul avea numai 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România are o evocare melancolică despre acele clipe care îi aduce suferință chiar și în prezent. Ultima conversație cu figura paternă a avut legătură cu inelul de logodnă pe care vedeta voia să-l cumpere pentru iubita sa.

Cu toate acestea, privind în urmă, cântărețul a încercat să vadă partea plină a paharului și să se bucure de această sărbătoare. Învierea Domnului l-a găsit anul acesta alături de familia sa, pentru că nu poate zbura cu avionul din cauza accidentării de la picior.

ADVERTISEMENT

„Ne leagă amintirea despărțirii din păcate. Chiar mă gândeam la întrebarea «Ce îți place cel mai mult de Paște?» și când răspundeam, în gândul meu era «stai puțin, îți place Paștele? Tata a murit a doua zi de Paște!».

Și totuși am găsit lucruri pozitive despre sărbătoare. Asta înseamnă că am trecut peste și îl păstrez în suflet ca o amintire frumoasă, chiar și de Paște”, a spus Jorge într-un interviu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Jorge, sfaturi prețioase de la figura paternă

Jorge a primit numeroase sfaturi prețioase de la figura paternă. Fostul prezentator de la Masked Singer România consideră că regretatul său tată este persoana care i-a construit caracterul pe care-l are în momentul de față.

Cu siguranță, bărbatul ar fi tare mândru de artist! Cântărețul auzea mereu de la acesta să fie smerit, cuvinte care i-au rămas adânc întipărite în minte. Probabil că astfel simțea că e cel mai important lucru în drumul său și în cariera artistică.

ADVERTISEMENT

„Cred că smerenia te ține «în parametri», emoțional și mental, atunci când ești foarte sus sau foarte jos”, a mai spus Jorge, mai arată sursa menționată mai sus. Vedeta consideră că este o persoană foarte norocoasă acum.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink