Sport

Tatăl lui Lionel Messi, întâlnire de gradul zero cu președintele Barcelonei: „Am discutat despre asta”

Lionel Messi e din ce în ce mai aproape de plecarea de la Paris Saint-Germain. Tatăl starului argentinian s-a întâlnit cu președintele Barcelonei.
08.03.2023 | 18:59
Tatal lui Lionel Messi intalnire de gradul zero cu presedintele Barcelonei Am discutat despre asta
Lionel Messi a reușit 17 goluri și 16 pase decisive în 28 de meciuri la PSG în acest sezon. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fanii Barcelonei speră până în utlima clipă că Lionel Messi va reveni pe Camp Nou, iar campionul mondial a purtat deja negocieri cu Joan Laporta, președintele clubului, cu care are o relație excelentă.

Lionel Messi s-ar putea întoarce la Barcelona în această vară

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano, a dezvăluit că tatăl lui Messi a negociat în numele fotbalistului cu Joan Laporta o posibilă revenire la Barcelona, după ce contractul cu PSG îi va expira pe 30 iunie.

ADVERTISEMENT

Președintele clubului catalan ar fi discutat cu Jorge Messi despre performanța istorică de la Campionatul Mondial din Qatar, dar și despre un posibil meci de retragere pentru starul argentinian. Tatăl lui Lionel Messi ar fi zburat special la Barcelona pentru această întâlnire.

Însă Fabrizio Romano crede că adevăratul motiv al acestei întâlniri a fost cu totul altul: „Am avut o întâlnire cu Jorge Messi. Am vorbit despre Campionatul Mondial și despre organizarea unui meci de retragere pentru Leo.

ADVERTISEMENT

Sunt fericit pentru el. Momentan este la PSG, așa că nu vreau să vorbesc despre faptul că se va întoarce sau nu”, ar fi spus Joan Laporta, conform ziaristului.

Tatăl lui Lionel Messi nu crede însă în reîntoarcerea sa la Barcelona: „Nu sunt întrunite condițiile”

Jorge Messi declara însă contrariul în urmă cu mai multe zile: „Nu cred că Messi se va întoarce. Nu sunt întrunite condiţiile. Nu am discutat cu Laporta (preşedintele clubului FC Barcelona) şi nu există nicio ofertă”.

ADVERTISEMENT

Cert este că Lionel Messi a respins ultima ofertă venită din partea șeicilor lui PSG și chiar dacă are 35 de ani se află într-o formă excelentă, reușind 17 goluri și 16 pase decisive în 28 de meciuri.

Asta în condițiile în care cele două părți ajunseseră la un acord verbal cu un an înainte de turneul final și ar fi trebuit să semneze prelungirea pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației La Vanguardia, PSG i-ar fi cerut lui Lionel Messi să accepte un salariu mai mic, deși argentinianul este plătit mai puțin decât Neymar și Kylian Mbappe, parizienii fiind extrem de atenți la regulile fair-play-ului financiar.


  • 1,80 este cota oferită de NETBET pentru pronosticul „ambele echipe marchează” la meciul Brest – PSG

ADVERTISEMENT