Sport

Lionel Messi, mai aproape ca oricând să plece de la PSG! Reacția oficialilor parizieni. Update

Paris Saint-Germain a luat o decizie importantă în privința prelungiriii contractulului starului Lionel Messi. Kylian Mbappe e implicat.
05.02.2023 | 19:40
Lionel Messi mai aproape ca oricand sa plece de la PSG Reactia oficialilor parizieni Update
Directorul sportiv al clubului PSG, Luis Campos, a dezvăluit că există discuţii cu argentinianul Lionel Messi pentru prelungirea contractului care expiră în iunie. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT
05-02-2023
17:49

PSG anunță că negociază prelungirea contractului cu Messi

Directorul sportiv al clubului PSG, Luis Campos, a dezvăluit că există discuţii cu argentinianul Lionel Messi pentru prelungirea contractului care expiră în iunie.

”Momentan suntem în discuţii cu Messi pentru prelungirea contractului. Aş vrea să-l păstrez în acest proiect, nu ascund acest lucru. Discutăm în acest moment să îndeplinim acest obiectiv şi să-l avem în continuare cu noi”, a declarat Campos, responsabil cu transferurilor la PSG.

Oficialul lui PSG a spus că Kylian Mbappe este cel mai bun atacant din lume şi a avut cuvinte de laudă şi pentru Neymar: ”Adevărul este că de când am ajuns la PSG, nu am nicio critică la adresa lui Neymar. El este mereu la timp, mereu bine dispus.

El este Neymar şi este un Neymar incredibil, dar marile vedete nu sunt capabile să câştige singure trofee. Ei pot câştiga un meci sau multe altele, dar au nevoie de colegii lor. Avem nevoie de armonie”, a afirmat Campos.

Contractul lui Lionel Messi expiră la finalul acestui sezon, iar viitorul este incert pentru proaspătul campion mondial.

Situația lui Lionel Messi la PSG se complică

Presa din Spania anunța după Campionatul Mondial din Qatar că Lionel Messi a luat decizia să continue la PSG, însă lucrurile nu mai sunt atât de clare.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii englezi susțin că negocierile din conducerea clubului parizian și Lionel Messi au intrat în impas și pare că pentru moment nici nu vor fi reluate.

Anunțul a stârnit rumoare și îngrijorare în rândurile suporterilor lui PSG și a fanilor superstarului argentinian.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi are două oferte clare

Lionel Messi este dorit deja de ceva la timp la echipa lui David Beckham din Major Soccer League, Inter Miami, dar și de Al-Hilal, unde ar putea juca împotriva marelui său rival, Cristiano Ronaldo.

Pentru niciuna dintre cele două cluburi banii nu sunt o problemă, așa că Lionel Messi poate obține fără probleme contractul pe care și-l dorește.

ADVERTISEMENT

Americanii și saudiții ar putea astfel profita de blocarea negocierilor dintre Messi și PSG, mai ales că jucătorul se află în ultimele șase luni de contract și poate semna cu oricine.

Salariul lui Kylian Mbappe îi pune bețe în roate lui Lionel Messi

Problema principală în calea prelungirii contractului lui Lionel Messi este salariul lui Kylian Mbappe, care și-a extins înțelegerea cu PSG.

ADVERTISEMENT

Starul naționalei Franței este cel mai bine plătit fotbalist din lume, cu un salariu de 60 de milioane de euro pe an. Prin urmare, Messi nu poate primi un salariu comparabil, deoarece PSG ar încălca fair-play-ul financiar și regulamentul.

Lionel Messi are în acest moment un salariu anul de „doar” 40 de milioane de euro, însă cu 20 de milioane mai mic decât Kylian Mbappe, lucru pe care campionul mondial nu îl poate accepta.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,90 este cota pentru „12 și peste 2,5 goluri” la meciul Marseille – PSG

ADVERTISEMENT