News

Tatăl patronului stației GPL din Crevedia vrea un nou mandat de primar în Caracal. Ion Doldurea se autosuspendase din PSD după tragedie

Tatăl patronului stației GPL care a explodat în Crevedia și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de primar în Caracal.
27.03.2024 | 16:23
Tatal patronului statiei GPL din Crevedia vrea un nou mandat de primar in Caracal Ion Doldurea se autosuspendase din PSD dupa tragedie
Ion Doldurea este tatăl patronului stației GPL din Crevedia Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ion Doldurea, actualul primar din Caracal, intră în cursă pentru un nou mandat de primar, tot din partea PSD, deși se autosuspendase din partid după tragedia produsă în august 2023 în stația GPL a fiului său din Crevedia.

Ion Doldurea vrea un nou mandat de primar în Caracal

Edilul din Caracal a ajuns în atenția opiniei publice în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia, județul Dâmbovița, deținută de fiul său, în urma căreia șase persoane au decedat și peste 50 au fost rănite.

ADVERTISEMENT

”Între timp, am revenit, la cererea comitetelor județene, respectiv municipale și am revenit pe funcțiile respective.

M-a onorat propunerea organizației PSD județene și a organizației locale, care absolut în unanimitate au dorit și au ținut foarte mult, ca eu să candidez în continuare”, a declarat Ion Doldurea pentru Digi24.

ADVERTISEMENT

Actualul edil a susținut, într-un interviu pentru presa locală că va candida pentru un al doilea mandat ”pentru că ar fi păcat să renunțăm la atâtea proiecte.

Domnul Ciolacu, în care eu am mare încredere, e un foarte bun strateg, mie îmi place foarte mult de el și sper să ajungă președintele țării, dacă s-o putea.

ADVERTISEMENT

L-am văzut, știe, are calmitatea necesară ca să nu ia decizii pripite, și e o bună alegere pentru partid și pentru țară”, a spus Ion Doldurea pentru Olttv Slatina.

Primar al orașului Caracal și președinte al organizației locale a PSD, Ion Doldurea a anunțat, în august 2023, după exploziile de la firma fiului său din Crevedia că se autosuspendă din calitatea de membru de partid.

ADVERTISEMENT

PSD va susține candidatura lui Doldurea

Organizațiile locală și județeană ale PSD vor susține candidatura lui Ion Doldurea, a anunțat Adrian Ionuț Chesnoiu, prim-vicepreședinte PSD Caracal, deputat, fost ministru al Agriculturii.

”Domnul primar este membru PSD și nu și-a pierdut niciodată calitatea de membru PSD. A luat o decizie unilaterală de a se autosuspenda din toate funcțiile deținute în PSD Caracal și PSD Olt, iar decizia unilaterală de a reveni îi aparține în totalitate și când va fi momentul o va anunța.

Și faptul că v-a răspuns onest că va candida este rodul discuțiilor pe care le-am avut în interiorul organizației și se bucură de întreaga susținere a colegilor noștri din PSD Caracal, din PSD Olt și cred că și din PSD național”, a precizat Chesnoiu luna trecută, relatează Adevărul.

ADVERTISEMENT