Life

Taylor Swift este pregătită să ia cu asalt topurile. Artista a lansat un nou album, iar fanii sunt în delir

Taylor Swift a lansat ”The Tortured Poets Department”. Este cel de-al unsprezecelea album din cariera artistei și conține 31 de piese.
19.04.2024 | 10:07
Taylor Swift este pregatita sa ia cu asalt topurile Artista a lansat un nou album iar fanii sunt in delir
Taylor Swift a lansat ”The Tortured Poets Department”, un album antologie cu 31 de piese. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, Taylor Swift este una dintre cele mai bune artiste ale momentului. Cu fiecare piesă pe care o lansează, Taylor mai doboară câte un record. De data asta, potrivit fanilor și specialiștilor din industria muzicală, istoria se va repeta și cu cel mai recent album, ”The Tortured Poets Department”.

Taylor Swift a lansat ”The Tortured Poets Department”, un album în două capitole ce conține 31 de piese

Taylor Swift atrage succesul ca un magnet, iar asta nu o spunem noi. Dovadă sunt cifrele care definesc cariera fulminantă a artistei. De când s-a lansat și până în prezent, aproape că nu este top pe care Taylor să nu îl fi dominat, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Taylor Swift a fost numită de multe ori cea mai bună artistă din lume și pare că își menține statutul. Vedeta a lansat cel de-a unsprezecelea album de studio intitulat ”The Tortured Poets Department”.

Încă din luna februarie, atunci când a urcat pe scena Premiilor Grammy, Taylor Swift a promis că va lansa cât de curând un nou material discografic. Artista s-a ținut de cuvânt, iar ”The Tortured Poets Department” este disponibil pe toate platformele.

ADVERTISEMENT

Albumul este unul special și este un proiect dublu, după cum a afirmat artista. Este structurat în două părți, ceea ce înseamnă că fanii ei au ce să pună pe repeat. Albumul conține 31 de piese pe care artista le-a scris din suflet.

Cei care au ascultat piesele lui Taylor Swift, și-au dat seama că artista se inspiră din propria viață. De cele mai multe ori, muze i-au fost chiar foștii parteneri. Taylor a știut cum să transforme suferința în succes, iar aprecierea și recunoștința celor din industrie nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

”The Tortured Poets Department” este pregătit să doboare noi recorduri

”The Tortured Poets Department” este un album în care Taylor Swift vorbește despre poezie și despre dragoste. De-a lungul timpului, megastarul internațional a câștigat de patru ori premiul pentru cel mai bun album al anului. Având în vedere numele sonore cu care a colaborat acum, nu este exclus ca ”The Tortured Poets Department” să îi mai aducă un astfel de titlu.

Pentru cel mai recent album lansat, Taylor Swift a colaborat cu Post Malone, cu Florence + The Machine, dar și cu alți artiști pe care îi apreciază. Pentru artistă, fiecare piesă este specială, iar faptul că a reușit să cânte alături de numele pe care le apreciază, este una dintre cele mai mari realizări pentru ea.

ADVERTISEMENT

Swifties, așa cum se numesc fanii artistei, au emis primele teorii cu privire la noul album semnat de megastar. Le-au fost suficiente câteva piese pentru a-și da seama că materialul îi este dedicat fostului ei iubit, Joe Alwyn. Taylor Swift pare că a închis acel capitol, iar acum se concentrează asupra relației cu starul de fotbal american, Travis Kelce.

Taylor Swift se poate considera norocoasă, mai ales după ce și-a transformat cea mai mare pasiune într-o afacere de succes. Dincolo de piesele pe care le lansează constant, Swift a devenit un nume influent în industria muzicală.

Muzica a fost cea care a adus-o pe vedetă în topul miliardarilor. La cei 34 de ani ai săi, aceasta a reușit să genereze încasări de miliarde, obținute doar din muzică, fără afacerile conexe.

ADVERTISEMENT