Sport

„Te-ai contrat vreodată cu Dan Șucu?”. Reacția lui Victor Angelescu

Victor Angelescu a vorbit despre relația pe care o are cu Dan Șucu la Rapid, spunând și dacă s-a contrat vreodată cu acționarul majoritar al giuleștenilor.
11.01.2024 | 22:28
Teai contrat vreodata cu Dan Sucu Reactia lui Victor Angelescu
Victor Angelescu a anunțat câte acțiuni va deține Dan Șucu la Rapid.
ADVERTISEMENT

Acționarul Rapidului a spus la „SUFLET DE RAPIDIST” că sarcinile sunt bine împărțite la Rapid și că nu s-a contrat niciodată cu Dan Șucu, despre care a spus că a adus un plus mare de experiență și de încredere la club.

Victor Angelescu a spus dacă s-a contrat vreodată cu Dan Șucu

Victor Angelescu a vorbit la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” cu Robert Niță despre relația pe care o are cu Dan Șucu, recunoscând că nu s-a contrat niciodată cu acționarul majoritar al giuleștenilor:

ADVERTISEMENT

„Opinii diferite am avut, dar nu ne-am contrat niciodată, pentru că am stabilit niște lucruri de la început și cred că ne-am nimerit. Suntem doi oameni care când spunem ceva, așa facem.

Ne-am împărțit ariile la Rapid. Când am decis că domnul Șucu e pe parte administrativă și pe parte de juniori, iar pe parte sportivă sunt eu cu Daniel Niculae, așa funcționăm”.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am certat niciodată!”

„Am avut uneori alte păreri, dar nu ne-am contrat, nu m-am certat niciodată, n-am avut vreo răfuială nici cu Nico, nici cu domnul Șucu. Avem bine structurat cine și cu ce se ocupă și avem încredere unii în alții.

Domnul Șucu are încredere și în mine și în domnul Șucu. Domnul Șucu are atâția ani de management de top. Eu știu că știe mai bine, îmi spun opinia și dacă vrea să ia în calcul opinia mea bine, dacă nu iar bine, pentru că știu că e mult mai experimentat, spre binele clubului”, a continuat Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

„Tot timpul vorbim cu Dan, dar pe parte sportivă deciziile sunt luate așa cum am stabilit la început. E o parte din cheia succesului, că nu putem lua din merite jucătorilor și lui Cristiano.

Oamenii văd și e important că avem o structură bine definită, pentru că așa putem ajunge la rezultate mari”, a mai spus Victor Angelescu, la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

ADVERTISEMENT