Sport

Totul despre alianța acționarilor de la Rapid. Ce plusuri a adus Dan Șucu

Victor Angelescu a vorbit despre alianța acționarilor de la Rapid și a explicat ce plusuri a adus la echipă Dan Șucu.
25.11.2023 | 21:17
Totul despre alianta actionarilor de la Rapid Ce plusuri a adus Dan Sucu
Totul despre alianța acționarilor de la Rapid. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Acționarul giuleștenilor a vorbit la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST”, cu Robert Niță, despre cât de mult a ajutat Dan Șucu echipa de la venirea sa și ce plusuri a adus, pe lângă sumele de bani investite.

Totul despre alianța acționarilor de la Rapid

Victor Angelescu a vorbit la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” despre cum își împarte sarcinile cu Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor: „Eram total pregătit. Nu îmi stă în fire, mereu am vrut să fac parte dintr-un proiect al Rapidului, în care echipa să se bată la titlu an de an.

ADVERTISEMENT

Dacă aș fi avut milioane de euro, aș fi făcut-o poate singur. Dar era normal, atât timp cât Dan pune mai mulți bani, să fie el acționarul majoritar. Nu știu dacă la alte cluburi e normal sau nu, dar eu mereu am fost corect în viață și în afaceri.

Mi-am făcut un nume și atât timp cât mi se pare normal, așa e. Prefer să văd Rapidul că se bate la titlu și că avem șanse mari să jucăm în cupele europene decât să am eu 51%.

ADVERTISEMENT

Cum aș fi putut convinge pe cineva ca eu să rămân majoritar, dar el să pună mai mulți bani. Am ajutat mereu și ajut. Chiar dacă am venit și am luat echipa de la Liga 4, Rapidul nu se oprește doar la Liga 1”.

Replică pentru Marian Iancu

„Ce urma să facă? Să țin Rapidul la mijlocul clasamentului? Mai bine să ai ceva mai puțin din ceva mai mare, așa cred eu. Normal că s-au investit bani, dar Dan a adus și altceva decât bani în plus.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv mă bucur și eu și Nico pentru că am reușit să-l aducem. Dan Șucu e un manager extraordinar, cel puțin pe parte administrativă, este mult mai bun decât orice om din business pe care l-am cunoscut.

Dânsul e unul dintre cei mai buni oameni care știu să facă o firmă să meargă din punct de vedere administrativ. Partea unei comparnii administrative s-a schimbat la Rapid complet.

ADVERTISEMENT

Inițiativa și schimbările făcute de când a venit Dan Șucu, nu vorbesc despre partea sportivă, este mult mai bine decât înainte să vină. În afară de banii pe care domnul Șucu i-a investit în Rapid și în Academie”, a continuat Victor Angelescu.

„Putea să vină cineva care să dea doar bani, dar să nu ofere know-how. Sunt oameni care au băgat bani mulți în fotbal și uite unde au ajuns. Îl știam dinainte pe domnul Șucu, știam cum e văzut în piața de business. Știam că are acest know-how, care ajută Rapidul, nu a pus doar bani.

Avem un patron, fost patron, rapidist, care are multe comentarii în ultima vreme. Mă refer la domnul Iancu, cred că e rapidist, dar nu a realizat nimic, a făcut datorii imense, nu are dreptul să comenteze, nu-mi amintesc să fi câștigat vreun campionat.

Toate comentariile pe care le face, le face cum ar crede el. E o prostie să crezi că pe termen lung un club în care oricâți bani bagi în el se poate autosusține.

Suporterii trebuie să vrea ca clubul să producă bani. Asta este de fapt ce vrem să facem acolo. Dacă punem investițiile în față, domnul Șucu a băgat mai mulți bani decât a băgat domnul Iancu la Timișoara. Îmi pare rău, domnul Șucu a băgat 10 milioane de euro în bază.

Firma are capital social 10 milioane de euro, plus bazele alea de 10 milioane de euro. E negru pe alb. E mai mult ca să-și facă reclamă. Tu ce ne spui, să ajungem ca Poli Timișoara, care nu mai există?

Noi vom băga mai mulți bani, acestea sunt planurile noastre. Vom crește investițiile în următorii ani, dar e clar că avem un plan ca acest club să se autofinanțeze, să fie de sine stătător. Atunci vom știi că Rapidului nu i se va întâmpla ce i s-a întâmplat”, a mai spus Victor Angelescu, la „SUFLET DE RAPDIST”.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

TOTUL despre ALIANTA actionarilor de la Rapid | Ce PLUSURI a adus Dan Sucu

ADVERTISEMENT