Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Te pup, Viky!” Dialog în direct între Sorin Cârțu și Victor Angelescu după Craiova – Rapid 2-1

Sorin Cârţu şi Victor Angelescu au avut un dialog spumos în direct la FANATIK SUPERLIGA după Universitatea Craiova - Rapid 2-1.
01.04.2024 | 14:35
Te pup Viky Dialog in direct intre Sorin Cartu si Victor Angelescu dupa Craiova  Rapid 21
„Te pup, Viky!” Dialog în direct între Sorin Cârțu și Victor Angelescu după Craiova – Rapid 2-1. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câştigat cu 2-1 derby-ul cu Rapid şi devine principala contracandidată a FCSB-ului în lupta pentru titlu. Cele două rivale sunt acum despărţite de şapte puncte.

„Te pup, Viky!” Dialog în direct între Sorin Cârțu și Victor Angelescu după Craiova – Rapid 2-1

Sorin Cârţu şi Victor Angelescu au avut un dialog spumos la FANATIK SUPERLIGA după meciul din Bănie, fostul preşedinte al Universităţii Craiova spunând că acceptă şi parizer pe post de primă din partea Rapidului:

ADVERTISEMENT

Sorin Cârţu: Sunt bucuros, este o victorie deosebită, mai ales cum a fost obţinută. Nu îmi pare rău de Angelescu şi Şucu, ba din contră. Îmi pare bine că sunt supăraţi după meci. Te pup, Viky! 

Victor Angelescu: E normal. Îi felicit. Este o victorie importantă pentru ei. Mitriţă este unul dintre cei mai de calitate jucători din campionat. Un jucător foarte bun, dar, repet, în primul rând noi am făcut prostiile pe care le-am făcut. Este un jucător foarte bun. Îi ţin pumnii să bată FCSB. 

ADVERTISEMENT

Vă daţi seama că sunt afectaţi jucătorii. Dar avem un alt meci în faţă, Nu a fost absolut deloc bine pentru noi, mai ales maniera prin care am pierdut. Mai sunt opt meciuri şi ne batem pentru primele locuri.

Angelescu: “Nu cred că e normal să amendaţi jucătorii că au luat bătaie în meci”

Nu am fost azi la antrenament, dar fericiţi n-au cum să fie. La fotbal urmează mereu următorul meci. Tot timpul poţi să ieşi dintr-o pasă proastă cu victorie în următorul meci.

ADVERTISEMENT

Nu cred că e normal să amendaţi jucătorii că au luat bătaie în meci. Pot fi pentru acte de indisciplină, dar nu pentru că pierd un meci. Borza a fost bun în prima repriză, iar din minutul 55 toţi au fost slabi.

Drumul de întoarcere a fost foarte lung. Am ajuns la 5 dimineaţa. Nu este plăcut după ce pierzi, dar experienţa, în general, a fost foarte frumoasă. Vă daţi seama că un drum de întoarcere după o astfel de înfrângere… La jumătatea drumului m-am culcat.

ADVERTISEMENT

Parizerul a fost ok, a fost foarte bun. Jucătorii au început bine, poate au mâncat la pauză.

Sorin Cârţu: Primim şi parizer.

Angelescu: Ăla e ieftin, putem să le dăm primă parizer.

„Te pup, Viky!” Dialog în direct între Sorin Cârțu și Victor Angelescu după Craiova – Rapid 2-1