Fotbal international

Țeapă colosală pentru 40.000 de vietnamezi. Credeau că se uită la Campionatul Mondial din Qatar, însă au fost induși în eroare

Campionatul Mondial din Qatar a provocat frustrare pentru 40.000 de vietnamezi. Fanii credeau că urmăresc meciurile de la turneul final, însă au fost țintele unei escrocherii.
05.12.2022 | 17:59
Teapa colosala pentru 40000 de vietnamezi Credeau ca se uita la Campionatul Mondial din Qatar insa au fost indusi in eroare
Țeapă uriașă pentru 40.000 de vietnamezi. Credeau că urmăresc meciuri de la Campionatul Mondial, dar vizionau partide din FIFA 23. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Mii de fani vietnamezi au fost țintele unei escrocherii a unei rețele care căuta să facă profit pe perioada Campionatului Mondial din Qatar. În Vietnam, suporterii credeau că urmăresc cele mai tari meciuri de la turneul final, însă în realitate vizionau meciuri din FIFA 23.

Țeapă de proporții pentru 40.000 de vietnamezi. Credeau că se uită la Campionatul Mondial, însă urmăreau meciuri din FIFA 23

Fanii din Vietnam au fost induși în eroare de o rețea care căuta să facă profit de pe o platformă care, în mod ilegal, obținea mii de vizualizări și publicitate. Suporterii asiatici credeau că urmăresc meciuri de la Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul unei conexiuni deficitare la internet, un grup de escroci au profitat și au început să difuzeze meciuri din FIFA 23 similare duelurilor de la Campionatul Mondial din Qatar.

Escrocii s-au ajutat de mai multe trucuri, folosind limba locală și filmând direct de pe un televizor de la o anumită distanță.

ADVERTISEMENT

Suporterii vietnamezi, ținta unei escrocherii uriașe

La prima vedere am putea pune la îndoială atenția fanilor vietnamezi, însă escrocii s-au folosit de mai multe trucuri și cuvinte cheie cu care au reușit să-i păcălească pe suporterii asiatici.

Escrocii s-au folosit în timpul difuzărilor în direct de titluri, precum „În direct Germania – Japonia, 23.11 Grupa E Campionatul Mondial 2022”. De asemenea, escrocii foloseau cuvinte cheie, precum „ÎN DIRECT” sau simboluri formate din puncte roșii folosite pentru transmisia LIVE.

ADVERTISEMENT

Numărul fanilor vietnamezi păcăliți se ridică la 40.000 după ce înainte de fiecare partidă mulți dintre utilizatorii de YouTube postau materiale video cu conținuturi identice.

Fanii de la Campionatul Mondial au găsit o soluție ingenioasă pentru a consuma bere în Qatar

Berea a fost interzisă la Campionatul Mondial din Qatar, însă mai mulți fani au descoperit o soluție prin care să introducă alcool în orice loc din țara gazdă a turneului final.

ADVERTISEMENT

Suporterii au pus deasupra cutiilor de bere ambalajul unor băuturi non-alcoolice, astfel ar putea să consume bere fără să atragă atenția autorităților.

Totuși, vestea tristă este că suporterii nu își pot pune în aplicare metoda și pe stadioanele din Qatar, acolo unde nu este permis accesul cu lichide din afara incintei.

ADVERTISEMENT