Life

Țeapa luată de o româncă ajunsă pe litoralul românesc. Suma halucinantă plătită pentru ceva ce nici măcar nu a cerut

Țeapa pe care a luat-o o româncă pe litoralul românesc. A plătit o sumă halucinantă pentru ceva ce nici măcar nu a cerut.
27.07.2023 | 21:02
Teapa luata de o romanca ajunsa pe litoralul romanesc Suma halucinanta platita pentru ceva ce nici macar nu a cerut
Ce țeapă a luat o turistă pe litoralul românesc. Sursa foto: Facebook, Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O româncă ajunsă în vacanță pe litoralul românesc a povestit despre țeapa pe care a luat-o acolo. A plătit o sumă halucinantă pe ceva ce nu a cerut, apoi a povestit întâmplarea pe rețelele sociale.

Țeapa luată o româncă pe litoralul românesc. Cât de mult a plătit pentru ceva ce nu a cerut

Deși sunt mulți români care preferă să-și petreacă sejurul în stațiunile din Bulgaria, Grecia sau Turcia, sunt și turiști care merg pe litoralul din România, însă nu toți se bucură de experiențe tocmai plăcute.

ADVERTISEMENT

Este și cazul unei turiste care a mers recent în concediu la Costinești. Din păcate, atunci când a ajuns pe plajă, turista s-a lovit de o situație cu totul neplăcută. A vrut să închirieze două șezlonguri, însă a plătit un preț enorm.

Tânăra le-a povestit urmăritorilor de pe Tik Tok cum a cerut două șezlonguri, însă a fost nevoită să plătească prețul pentru trei. Acest lucru s-a întâmplat deoarece nu i se puteau taxa și umbrela și masa la care a stat, așa că cei de la plaja respectivă au găsit o altă “soluție”.

ADVERTISEMENT

“Fiți atenți! Am cerut două șezlonguri, dar mi s-au luat bani pentru trei șezlonguri, pentru că nu au putut taxa măsuța și umbrela. Dacă eu stau pe două șezlonguri, de ce să-mi taxezi trei?

Că nu ai cum să-mi taxezi masa și umbrela?”, a povestit tânăra într-un videoclip postat pe pagina sa de Tik Tok. Suma totală pe care a plătit-o pentru șezlonguri a fost de 180 de lei.

ADVERTISEMENT

Tânăra care a postat clipul video și-a exprimat dezamăgirea față de prețurile de pe litoralul românesc. Tarifele sunt mai mari în fiecare an atât pentru cazare, cât și pentru serviciile de pe plajă.

În acest sens, utilizatoarea de pe Tik Tok a mai spus că “peste cinci ani, pe litoralul românesc mai vin doar bogații”. Tânăra le-a arătat urmăritorilor și bonul fiscal pentru cele trei șezlonguri plătite.

ADVERTISEMENT

Prețuri uriașe pe litoralul românesc

Anul acesta, mai mulți turiști s-au plâns de prețurile de pe litoralul românesc. De exemplu, la un restaurant din Eforie Sud, chiar și micul dejun este scump. O porție de ouă ochiuri simple costă 12 lei, la fel și omleta.

Pe plaja din Neptun, chiar și o bere la pahar costă foarte mult, și anume în jur de 15 lei. Șezlongurile au prețuri ridicate în mai multe stațiuni, mai ales în Mamaia, unde închirierea acestora poate ajunge la sume în jur de 100 de lei.

ADVERTISEMENT