Life

Televiziunea publică norvegiană desființează piesa României de la Eurovision 2023: „E neplăcut să te uiți, chiar doare”

Piesa României la Eurovision 2023 a fost aspru criticată de televiziunea publică norvegiană. Piesa lui Theodor Andrei nu a primit nici o șansă.
09.05.2023 | 18:50
Televiziunea publica norvegiana desfiinteaza piesa Romaniei de la Eurovision 2023 E neplacut sa te uiti chiar doare
Ce părere au străinii despre piesa României de la Eurovision 2023. Foto: colaj Fanatik/ Inquam Photos / Alexandru Busca
ADVERTISEMENT

Piesa României nu are nicio șansă să câștige Eurovision 2023, conform televiziunii publice din Norvegia. În cadrul unui show, au fost analizat melodiile de anul acesta, iar cea a lui Theodor Andrei a fost desființată.

Televiziunea norvegiană a desființat piesa României de la Eurovision 2023

După ceremonia de deschidere de pe 7 mai, Eurovision are prima semifinală marți, pe 9 mai 2023. Aceasta va fi transmisă în direct, începând cu ora 22:00, pe TVR 1, TVR Internaţional și TVR+.

ADVERTISEMENT

Piesa României de la Eurovision 2023 se numește D.G.T. (Off and On) și este interpretată de Theodor Andrei, care va cânta în cea de-a doua semifinală. Ca de fiecare dată, specialiștii au comentat alegerile participanților, iar țara noastră nu a primit prea mult credit.

În cadrul show-ului, Adresse Liverpool, difuzat de televiziunea publică din Norvegia, melodia noastră a fost desființat. Nu doar că cei din platou au făcut comentarii negative, dar s-au și amuzat pe cinste.

ADVERTISEMENT

Ei au comentat prestația lui Andrei Theodor de la Selecția Națională, nu pe cea pe care urmează să o pună în scenă pe 11 mai. Iar cuvintele nu au fost deloc alese cu blândețe. „Un aranjament foarte dezordonat, ca și cum te-ai duce în pivniță fără o lanternă. Nici nu știi unde să te uiți“, a spus cineva, conform adevărul.ro. 

„E neplăcut să te uiți”

Altcineva a fost de părere că, de fapt, show-ul nici nu există și că nu este deloc plăcut să privești ce se întâmplă pe scenă. „Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!“.

ADVERTISEMENT

„Un show de striptease cu un tip îmbrăcat ca personajul Beetlejuice din film. Apoi mai sunt două doamne care arată a dansatoare de striptease. Și doi băieți care nu au fost niciodată la dans. Pur și simplu se plimbă pe scenă. Nu are sens“, a comentat o altă persoană.

„La început am fost fericită, pentru că mi s-a părut că arată cool. La început vrei să stai cu el, apoi îți vine să ceri ceva de băut“, „România e țara în care #metoo s-a dus să moară.

ADVERTISEMENT

Nu putem premia asta, îi dau un punct“, „Unde i-au găsit pe oamenii aceia? Nici măcar nu pot dansa în sincron. Îngrozitor”, au fost alte comentarii despre piesa României de la Eurovision 2023.

ADVERTISEMENT
Tags: