Sport

Temerile lui Marinos Ouzounidis înainte de FK Laci – U Craiova: „Aici dacă greșești, plătești”

Marinos Ouzounidis a vorbit despre meciul Craiovei cu Laci.
21.07.2021 | 20:02
Temerile lui Marinos Ouzounidis inainte de FK Laci  U Craiova Aici daca gresesti platesti
ADVERTISEMENT

Tehnicianul grec a recunoscut că are temeri în privința meciului cu Laci și spune că orice greșeală poate fi speculată într-un duel din cupele europene, de aceea trebuie să aibă grijă elevii săi în teren.

Marinos Ouzounidis este de părere că echipa sa pleacă din postura de favorită, însă nu vrea să le transmită jucătorilor săi că va fi un meci ușor, pentru că mentalitatea poate face diferența într-un meci.

ADVERTISEMENT

Temerile lui Marinos Ouzounidis înainte de FK Laci – U Craiova

Craiova o să debuteze în Conference League împotriva lui FK Laci, iar Marinos Ouzounidis, tehnicianul oltenilor, a anunțat care sunt temerile lui în privința disputei:

Calculele asta spun, dar trebuie să ne facem jocul, pentru că așa se pot termina lucrurile bine, dacă intrăm prea încrezători, putem să avem probleme.

ADVERTISEMENT

Am văzut aceste două partide din Conference League, știu cum joacă, joacă ofensiv, dar e important să ne facem jocul”.

„Desigur, mă aștept să nu fie la fel de ofensivi ca în meciurile trecute, mă aștept să joace prudent, însă au jucători periculoși și pot crea pericol.

ADVERTISEMENT

În Conference League trebuie să fii atent, aici dacă greșești, plătești!”, a mai spus Marinos Ouzounidis în conferința de presă înainte de meciul cu Laci.

În cazul în care Craiova o să treacă de Laci, oltenii vor întâlni Anderlecht în drumul pentru accederea în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis nu a fost mulțumit după victoria cu FC Argeș

Craiova s-a impus în primul meci din noul sezon de Liga 1, scor 1-0 împotriva lui FC Argeș, însă Marinos Ouzounidis nu a fost mulțumit în totalitate de jocul oltenilor:

„Nu am jucat noi așa cum ne-am dorit. Bineînțeles, suporterii vor să atacăm tot timpul, dar eu le cer jucătorilor mei să aibă răbdare”.

„Să plimbe mai mult mingea și să folosească toată lățimea terenului”, a explicat tehnicianul grec, dând, însă, asigurări că va avea răbdare ca elevii săi să-și recapete ritmul de joc după perioada de pregătire.

„Am jucat fără răbdare, am încercat să atacăm dintr-o pasă sau două, nu ăsta e jocul pe care ni-l dorim. Trebuie să schimbăm părțile, să pasăm mai mult.

Poate pe jucători e o presiune mai mare, avem calitate ca echipă, dar, așa cum v-am spus și înainte de joc, nu știm exact în ce condiție se află jucătorii.

Avem ceva probleme, vrem să joace, dar nu au ritm, așa că au nevoie de ceva timp. Am așteptat în jumătatea lor, ne așteptăm la acest stil de joc din partea lor, dar nu am jucat noi așa cum ne-am dorit.

Bineînțeles, suporterii vor să atacăm tot timpul, dar eu le cer jucătorilor mei să aibă răbdare, să plimbe mai mult mingea și să folosească toată lățimea terenului. Cer timp ca jucătorii să-și găsească ritmul”, a mai spus Ouzounidis.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FK Laci. 1,78 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT