Sport

Tensiune uriașă la FCSB – Saburtalo! Marcatorul georgienilor, bombardat cu sticle și pahare. Foto

Saburtalo Tblisi a reușit să marcheze și pe Național Arena, iar marcatorul primului gol al georgienilor a intrat în conflict cu suporterii FCSB-ului de la tribuna 1.
28.07.2022 | 22:23
Tensiune uriasa la FCSB  Saburtalo Marcatorul georgienilor bombardat cu sticle si pahare Foto
Incidente între jucătorii lui Saburtalo și suporterii FCSB de la tribuna 1
ADVERTISEMENT

Saburtalo Tblisi a reușit să dea lovitura și la București, după ce FCSB a condus cu 2-0 cu golurile superbe ale lui Joyskim Dawa și Malcom Edjouma, iar georgienii au restabilit egalitatea.

Scandal pe Național Arena după primul gol al celor de la Saburtalo Tblisi

Atacantul Guram Goshteliani a intrat pe teren în minutul 62, iar 7 minute mai târziu a reușit să dea lovitura pe Național Arena.

ADVERTISEMENT

Georgianul s-a bucurat mai mult decât era cazul și a făcut niște gesturi care i-a inflamat pe suporterii FCSB-ului de la tribuna 1.

Incidente între jucătorii lui Saburtalo și suporterii FCSB de la tribuna 1
Incidente între jucătorii lui Saburtalo și suporterii FCSB de la tribuna 1

Acesta s-a bucurat ostentativ alături de coechipierii săi și de jucătorii de banca de rezerve a lui Saburtalo, iar aceștia au fost „întâmpinați” cu sticle, pahare și alte lichide care au zburat către teren.

ADVERTISEMENT

Publicul de pe Național Arena a izbucnit după ce un jucător al georgienilor l-a lovit cu cotul în față pe Andrei Cordea

Suporterii FCSB s-au inflamat din nou la mijlocul reprizei a doua, după ce Levan Nonikashvili l-a lovit pe Andrei Cordea cu cotul în față și putea fi eliminat.

Mijlocașul a fost iertat de arbitrul belgian, deși avea un cartonaș galben încă din minutul 30 și putea vedea chiar cartonașul roșu direct.

ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB-ului au protestat de asemenea, în timp ce suporterii FCSB-ului i-au fluierat copios pe jucătorii lui Saburtalo, dar și pe centralul partidei.

Peste 25.000 de spectatori au creat o atmosferă incendiară la FCSB – Saburtalo

Publicul a creat o atmosferă senzațională pe Național Arena și i-au purtat spre victorie pe jucătorii lui Nicolae Dică, care au reușit două goluri pe final de meci.

ADVERTISEMENT

Aproximativ 22.000 de fani au fost prezenți la meciul cu Saburtalo, iar suporterii au ocupat și inelul al treilea în anumite zone ale stadionului.

  • 25.227 de fani au fost prezenți la meciul dintre FCSB și Saburtalo

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „ambele marchează” la FCSB –FC U Craiova 1948 . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT