Sport

Tensiuni la UTA înaintea meciului din Cupa României Betano cu FCSB. Contre între antrenorul Ilie Poenaru și vedeta echipei

Tensiuni la UTA Arad înaintea meciului din Cupa României Betano cu FCSB. Este a doua partidă în decurs de numai trei zile între cele două formații.
19.10.2022 | 12:41
Tensiuni la UTA inaintea meciului din Cupa Romaniei Betano cu FCSB Contre intre antrenorul Ilie Poenaru si vedeta echipei
Ilie Poenaru, contre dure cu Claudiu Keșeru înaintea partidei UTA - FCSB din Cupa României Betano. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

UTA Arad va primi vizita celor de la FCSB pe stadionul „Francis von Neumann” în prima etapă a grupelor Cupei României Betano. Apele nu sunt limpezi în tabăra arădenilor înaintea meciului cu „roș-albaștrii”. Ilie Poenaru i-a oferit replica lui Claudiu Keșeru, după ce atacantul i-a reproșat că nu prinde mai multe minute.

Tensiuni la UTA Arad înaintea duelului cu FCSB din Cupa României Betano

Claudiu Keșeru a ajuns în această vară la UTA Arad de la FCSB, sub formă de jucător liber de contract. Totuși, atacantul român nu are o relație tocmai bună cu Ilie Poenaru, antrenorul arădenilor, fotbalistul fiind exclus din lot în meciurile de la sfârșitul lunii august cu FC U Craiova și CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

În continuare, Claudiu Keșeru nu reușește să prindă mai multe minute pe teren în tricoul arădenilor, iar acest lucru l-a nemulțumit. Cu 47 de prezențe pentru naționala României, Keșeru a reușit să marcheze împotriva FCSB-ului în cele 10 minute în care s-a aflat pe teren.

Ilie Poenaru a ținut să-i ofere public replica lui Keșeru, chiar înaintea meciului cu FCSB din prima etapă a Cupei României Betano. „Nu ne legăm de parametri, pentru că ei sunt edificatori pentru noi, ca staff, să urmărim anumite lucruri, nu pentru ei, ca jucători. Parametri aceia îi știu jucătorii pentru că vorbim noi despre ei, în legătură cu ceea ce mai au de făcut, unde mai trebuie să lucreze. Nu ar trebui jucătorii să vorbească despre parametri”, a spus Ilie Poenaru, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

Ilie Poenaru, despre minutele de joc ale lui Keșeru: „Atât cât consideră antrenorul să-i ofere într-un meci sau altul”

Antrenorul arădenilor este de părere că golul din campionat marcat de Keșeru ar putea reprezenta o descătușare pentru el. De asemenea, Poenaru a dezvăluit că atacantul va juca împotriva fostei sale echipe în Cupa României Betano.

„Dar, pe de altă parte, Keșeru cred că a înțeles ce i-am comunicat, căci a spus că datoria sa este să-și facă treaba, să dea totul, fie și în 10 minute, atât cât consideră antrenorul să-i ofere într-un meci sau altul. Ce mă bucură în acest moment este că a reușit să marcheze. Poate fi o descătușare a lui, avea nevoie de acest gol, cu toții ne doream ca el să reușească să marcheze.

ADVERTISEMENT

Căuta acest gol de ceva timp, l-a reușit și poate de aici să fie o descătușare a lui. E posibil să aibă o șansă, o să joace cu FCSB. E ușor să vorbești din afară, dacă nu ești aici să înțelegi despre ce este vorba…Și așa ne putem da noi cu părerea că Xavi a pierdut vestiarul la Barcelona. Nu există așa ceva, este disciplină în vestiar. Cine nu răspunde la tot ceea ce ne dorim noi sau cine nu se supune la ceea ce discutăm aici și nu avem respect și disciplină pleacă, e simplu, pleacă”,  a mai spus Ilie Poenaru.

Poenaru, mesaj dur înaintea duelului cu FCSB: „Cine nu acceptă concurența, banca sau tribuna poate să plece”

Ilie Poenaru nu a menajat pe nimeni și a mărturisit că cine nu se conformează standardelor de la UTA are cale liberă să părăsească echipa. „Că sunt supărări, e normal. Sunt 25-26 de jucători, nu ai cum să-i mulțumești pe toți. Sunt jucători care au fost învățați cu statutul de titulari, indiferent de cum au jucat ei, de scor și de ce se întâmplă pe teren.

ADVERTISEMENT

La mine nu merge așa, ca să joci trebuie să produci. Îți dau o șansă, două trei, dacă nu produci nimic și nu-ți ajuți echipa atunci trebuie să dau șanse celuilalt. Le-am spus-o, cine nu acceptă concurența, banca sau tribuna poate să plece, indiferent cine e el și cum îl cheamă. Nu știu dacă avem Messi sau Ronaldo pe la echipă”, a încheiat Ilie Poenaru.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Claudiu Keșeru, conform Transfermarkt
  • 12 partide și un gol sunt cifrele lui Keșeru în stagiunea actuală
ADVERTISEMENT