Life

Când începe noul sezon Teo Show. Teo Trandafir și Bursucu, pregătiți să se întoarcă pe micile ecrane: „Abia aștept să revenim”

Emisiunea Teo Show revine cu noul sezon la Kanal D începând de săptămâna viitoare. Teo Trandafir și Bursucu sunt pregătiți să revină pe micile ecrane.
07.01.2022 | 15:02
Cand incepe noul sezon Teo Show Teo Trandafir si Bursucu pregatiti sa se intoarca pe micile ecrane Abia astept sa revenim
Teo Trandafir și Bursucu revin cu un nou sezon al emisiunii Teo Show Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emisiunea Teo Show revine cu un nou sezon de luni, 10 ianuarie, și se anunță unul plin de energie și umor. Teo Trandafir și Bursucu revin în fața telespectatorilor după ce s-au relaxat în vacanța de sărbători.

Telespectatorii îi vor putea urmări pe cei doi de la ora 15:00, de luni până vineri, ca de obicei. Emisiunea a luat o pauză în perioada sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

Cei doi prezentatori sunt gata să revină în fața publicului după ce s-au distrat și relaxat în vacanță.

Teo și Bursucu revin cu noul sezon al emisiunii Teo Show

Teo Trandafir a revenit cu forțe proaspete din vacanță și este pregătită să revină la cârma emisiunii pe care o găzduiește de ani buni la Kanal D. Vedetei i-a fost dor să se afle în platoul emisiunii și este pregătită de noul sezon.

ADVERTISEMENT

„Știți cum sunt vacanțele la noi? Primele zile sunt cele în care te odihnești, după care începe dorul de telespectatori, de colegi, de emoția directului, de invitați.

Acum, că vacanța e o nouă frumoasă amintire, numărăm orele până la acel trei, doi, unu, suntem pe post! auzit zilnic în cască.

ADVERTISEMENT

De pe 10 ianuarie, cu bucurie, vă așteptăm la un show zilnic, construit cu muncă și entuziasm de o echipă din care fac parte și pe care o iubesc.”, a declarat Teo Trandafir despre sezonul nou Teo Show.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Teo Show (@teoshow.kanaldromania)

Bursucu a revenit din Dubai

Bursucu este recent întors din vacanța în Dubai. La fel ca partenera sa de platou, este gata să revină pe micile ecrane. Adrian Cristea, pe numele său real, s-a bucurat de această vacanță mult așteptată.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV s-a distrat foarte tare în vacanță, iar acum este gata de divertisment la Kanal D, în fiecare după-amiază, de luni până vineri.

„M-am bucurat alături de familie de o vacanță de vis în Dubai, o vacanță pe care o așteptăm de 2 ani!

Am vizitat aproape tot ce se putea vizita, ne-am distrat, ne-am bronzat, am văzut cel mai frumos foc de artificii de pe pământ în noaptea dintre ani și m-am relaxat alături de familie.

Acum abia aștept să revenim în casele telespectatorilor, în noul sezon vin cu forțe proaspete, sunt gata de distracție!”, a anunțat Bursucu.

În ediția de luni, 10 ianuarie, a emisiunii, Ioana Simion va oferi detalii despre împăcarea cu fostul tenismen Ilie Năstase, soțul ei, alături de care a petrecut sărbătorile.

Și Alina Laufer va face un tur al noii locuințe în care s-a mutat alături de soț și de copii. Vica Blochina va vorbi despre vacanța de vis din Thailanda. Simona, Ioana și Anastasia Dichiseanu se numără și ele printre primii invitați de la început de an.

ADVERTISEMENT