Life

Teo Trandafir, dezvăluiri despre relaţia în care se află. De ce nu vrea să vorbească despre iubitul ei

Teo Trandafir, una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute prezentatoare de televiziune din România, a oferit câteva detalii despre viața sa personală.
05.10.2022 | 10:42
Teo Trandafir dezvaluiri despre relatia in care se afla De ce nu vrea sa vorbeasca despre iubitul ei
Teo Trandafir a oferit detalii despre relația sa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Este una dintre cele mai cunoscute și iubite realizatoare de televiziune de la noi din țară, însă când vine vorba de viața personală și mai ales de cea amoroasă, Teo Trandafir este adepta discreției. Vedeta Kanal D a oferit, totuși, câteva detalii despre bărbatul care o face fericită.

Teo Trandafir, detalii despre relația sa. Care sunt motivele pentru care nu vorbește despre bărbatul iubit

Aflată de ani buni în lumina reflectoarelor, Teo Trandafir a știut să-și țină departe de ochii curioșilor viața personală. În vârstă de 54 de ani, a fost căsătorită de două ori, însă despre ceilalți parteneri ai vedetei Kanal D nu se știu prea multe lucruri.

ADVERTISEMENT

A păstrat discreția, dar asta nu înseamnă că a fost singură, după cum chiar Teo Trandafir a dezvăluit într-un interviu acordat recent.

„Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă.

ADVERTISEMENT

Nu aleg singurătatea și sper din tot sufletul ca Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât să nici nu fiu nevoită să ajung acolo”,  a declarat Teo Trandafir pentru VIVA.ro.

Astfel, Teo Trandafir, una dintre cele mai bine plătite vedete de la Kanal D, a mărturisit că în prezent are o relație, iubește și este fericită.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care refuză să vorbească despre bărbatul iubit este că acesta nu și-a dat acordul și nu vrea ca viața sa să fie expusă public.

„Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege. Indiferent de situația socială, de ce pare a fi omul respectiv, atâta vreme cât eu îi simt noblețea, generozitatea și caracterul de fier, va fi lângă mine și voi fi lângă el și îl voi susține până la moarte”, a completat Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT

Ce nu ar accepta niciodată Teo Trandafir în relația de cuplu?

Deși spune că a dezvoltat o toleranță și o putere de înțelegere foarte mare, prezentatoarea de la Kanal D a afirmat că nu ar accepta niciodată umilința în public și nu ar ierta niciodată un om care a încercat să-i facă rău de față cu alte persoane.

Totodată, Teo Trandafir a explicat că nu are regrete, nici când vine vorba de viața personală, nici de cea profesională. Susține că acestea nu ar face altceva decât să-i îngreuneze viața, ceea ce nu-și dorește.

ADVERTISEMENT