Life

Teo Trandafir, implicată într-un accident rutier. Care este starea prezentatoarei TV. Primele declarații

22.05.2020 | 13:24
Teo Trandafir implicata intrun accident rutier Care este starea prezentatoarei TV Primele declaratii
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a fost implicată joi după-amiaza, în jurul orei 18:00, într-un accident rutier care a avut loc în timp ce se îndrepta spre casă. Starea cunoscutei prezentatoare de televiziune este una bună, însă autoturismul este grav avariat.

Cum se simte Teo Trandafir după accidentul în care a fost implicată

Update ora 13:23. Teo Trandafir a făcut primele declarații în urma incidentului în care a fost implicată după ce un internaut i-a mărturisit că a văzut imaginile de la locul faptei. 

ADVERTISEMENT

„Nu are nimeni pozele de la locul incidentului în afară de noi și de Poliția Română, deci pozele au fost date de către oameni care le-au luat de pe net, astea sunt poze…  vechișoare. Îmi aduc aminte că una dintre poze este făcută în studioul Mariei Păuna. 

Asta e intersecția unde s-a întâmplat. Exact aici s-a întâmplat beleaua, a afirmat Teo Trandafir în clipul postat pe pagina sa de Facebook în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

„Nici nu ai cum să circuli repede aici, e o intersecție unde toată lumea îmi spune că se întâmplă numai belele, dar până acum, de 7 ani de când trec pe aici nu au văzut niciuna și nu am fost implicată în niciuna. Acum ne-a ciupit cineva, nu-i problemă”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.


Prezentatoarea de la Kanal D, Teo Trandafir, a avut parte de un eveniment neplăcut joi, 21 mai, la scurt timp după ce a plecat de pe platoul de filmare a emisiunii „Teo Show”. Cunoscuta vedeta a fost implicată într-un accident auto, în jurul orei 18:00, scrie huff.ro.

ADVERTISEMENT

Organele de poliție care au ajuns la locul incidentului au mărturisit că vinovat pentru accidentul în care a fost implicată prezentatoarea este șoferul mașinii care a intrat brusc în autoturismul vedetei.

Primele informații arată că starea de sănătatea a lui Teo Trandafir este una bună și nu a suferit leziuni, mașina fiind cea avariată. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cauza accidentului rutier în care a fost implicată vedeta Kanal D.

ADVERTISEMENT

Care este motivul pentru care vedeta nu vrea să conducă

În momentul producerii accidentului auto vedeta nu se afla la volan, ci pe bancheta din spate a autoturismului, în ciuda faptului că are permis de conducere de ani buni.

Teo Trandafir preferă să stea mai mult în partea dreaptă sau în spate. Pe distanțe lungi vedeta merge cu avionul, iar atunci când nu are șofer, ia un taxi.

Prezentatoarea TV a avut de-a lungul timpului mai mulți șoferi. Spre exemplu Marian Teodorescu, alias „Dom’ Profesor” era bărbatul care o conducea pe Teo Trandafir acolo unde avea nevoie în urmă cu ceva ani.

Vedeta are un alt șofer acum, mai tânăr, despre care spune că nu lucrează pentru ea, ci doar o ajută când are nevoie. Este vorba de Cătălin care pe deasupra o și face să râdă și să uite de griji.

„Eu nu conduc maşina, aşa că aveam nevoie de cineva care să facă asta. Nu lucrează pentru mine, însă mă ajută când am nevoie. Şi-mi este şi amic”, spunea acum 4 ani Teo Trandafir pentru click.ro. 

 

ADVERTISEMENT