Sport

Teodora Stoica, amintiri cumplite din perioada în care tatăl său a fost închis: „Cea mai bună decizie pe care am luat-o”

Teodoria Stoica, fiica lui Mihai Stoica, a vorbit despre cele mai dificile momente din viață, când tatăl ei a fost la pușcărie.
29.03.2023 | 14:30
Teodora Stoica amintiri cumplite din perioada in care tatal sau a fost inchis Cea mai buna decizie pe care am luato
ADVERTISEMENT

Teodora Stoica a rămas fără tatăl ei, după ce Meme Stoica a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare pentru înșelăciune în Dosarul Transferurilor, iar acea perioadă a marcat-o.

Teodora Stoica, mărturii despre unele dintre cele mai dificile momente din viață: „Nu mă așteptam să se întâmple asta”

Fiica managerului general al FCSB a povestit pe Tik-Tok cât de greu i-a fost fără tatăl ei: „La scurt timp după ce am început facultatea, tatăl meu a intrat la închisoare. A fost o perioadă destul de grea, nu mă așteptam să se întâmple asta, nu mă puteam obișnuit cu ideea”.

ADVERTISEMENT

A încercat însă să găsească o modalitate care să o facă să treacă mai ușor peste toate problemele din viața ei: „Atunci am descoperit sportul și cât de mult mă ajută”. 

Tot în cele momente de răstriște, Teodora Stoica a decis să facă un pas extrem de important: „Nu-mi plăcea facultatea de aici, așa că, atunci când prietenul meu de la vremea respectivă s-a mutat în Barcelona, am hotărât să mă mut și eu cu el.

ADVERTISEMENT

A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o, pentru că am schimbat aerul și e important să te detașezi de unele lucruri atunci când devin prea apăsătoare”, a mai spus fiica lui Mihai Stoica.

Ce studii are Teodora Stoica și de ce nu a rămas în străinătate: „Voiam să recuperez timpul pierdut cu tata”

Teodora Stoica a dezvăluit ce a studiat în Spania: „Am studiat la Institutul European de Design, am terminat Fashion Marketing and Communication. Se făcea și în spaniolă, mi se părea foarte drăguț. În copilărie, mă uitam la telenovele și am învățat spaniola”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă îi mergea foarte bine în Catalunia, s-a întors în România pentru familie: „Au fost 4 ani foarte frumoși, am lucrat acolo și mergeam la plajă aproape zilnic. După ce am terminat, m-am întors în București, iar tata ieșise din închisoare, așa că voiam să recuperez timpul pierdut”.

A devenit nutriționist cu acte în regulă

Teodora Stoica ar putea fără probleme să lucreze la FCSB ca nutriționist, după ce și-a obținut o diplomă în acest domeniu și poate profesa. Tânăra de 28 de ani adoră sportul și are un stil de viață aproape ca al unui sportiv.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Mihai Stoica s-a lăudat pe Instagram după ce a obținut aproape punctaj maxim la testul grilă: 950 de puncte din 1000, greșind doar cinci întrebări din o sută.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: