Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Terminaţi cu tupeul!” Horia Ivanovici, discurs furibund împotriva MApN după ultima găselniţă CSA Steaua împotriva FCSB. Video exclusiv

Horia Ivanovici a avut un discurs virulent împotriva MApN pe subiectul interzicerii accesului celor de la FCSB în Ghencea. Jurnalistul consideră revoltătoare această situaţie.
06.02.2023 | 15:35
Terminati cu tupeul Horia Ivanovici discurs furibund impotriva MApN dupa ultima gaselnita CSA Steaua impotriva FCSB Video exclusiv
FCSB, înapoi pe Stadionul „Steaua”! Discurs virulent împotriva MApN: „E inadmisibil și revoltător. Ajunge! Terminați cu tupeul ăsta!” Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Stadionul Steaua a costat 100 de milioane de euro şi a fost inaugurat în vara anului 2021. De atunci, FCSB a făcut mai multe cereri pentru a putea evolua meciurile de pe teren propriu pe arena din Ghencea, toate refuzate de MApN.

FCSB, înapoi pe Stadionul „Steaua”! Discurs virulent împotriva MApN: „E inadmisibil și revoltător. Ajunge! Terminați cu tupeul ăsta!”

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a avut un discurs dur împotriva MApN pe tema interzicerii accesului celor de la FCSB pe noul stadion Steaua, din diverse motive:

ADVERTISEMENT

“Mi se pare că se sfidează orice fel de bun simţ. Scuzele pe care le spun cei de la CSA Steaua sunt comice. Este inadmisibil şi revoltător să avem stat în stat în România. Sunt, totuşi, nişte legi. Nu poţi să-i negi dreptul echipei FCSB şi să se ajungă la astfel de argumente puerile, de cascadorii râsului.

Nu poţi să negi la infinit dreptul FCSB-ului de a juca pe un stadion făcut din banii noştri. Terminaţi cu tupeul ăsta! Transmit public MApN-ului. Eu înţeleg că suntem stat în stat, înţeleg că sunt multe state în state în România.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

“FCSB are dreptul să joace pe Ghencea”

Dar au dreptate cei de la FCSB, nu neapărat că are dreptate Gigi. Dar, mai terminaţi cu tupeul! De asta este ţara asta unde e că nu se respectă nicio lege. FCSB are dreptul să joace pe Ghencea.

Punct şi subiect închis. Plătesc şi joacă. Nu se poate. Este deja o sfidare a legii, a zeci de mii de oameni care iubesc FCSB-ul. Că le place sau nu le place. MApN-ul se cred stat în stat. Dar gata, opriţi-vă! Ne-am săturat.

ADVERTISEMENT

“Opriţi tupeul CSA-ului şi MApN-ului că deja s-a depăşit orice fel de limită”

Nu mai respectă nimeni nicio lege. Nu ştim decât de bani şi de frică. Atâta ştim. Tot să interzici şi Guvernul, organele să asiste pasiv la acest ping-pong pe care îl face CSA-ul. Gata, trebuie să ne oprim! 

FCSB-ul are dreptul să joace pe stadionul Ghencea. Nu este făcut stadionul din banii unor conducători vremelnici de la CSA Steaua, ca să se dea ei stăpâni pe acel stadion.

ADVERTISEMENT

Şi cu asta stop! Opriţi tupeul CSA-ului şi MApN-ului că deja s-a depăşit orice fel de limită”, a fost discursul lui Horia Ivanovici de la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Alimente sățioase și care nu îți pun în primejdie silueta. Medic: „Fericiți și...
Alimente sățioase și care nu îți pun în primejdie silueta. Medic: „Fericiți și cu burta plină…chiar se poate!”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Trei judeţe, sub cod galben de grindină şi descărcări electrice în următoarele ore....
Trei judeţe, sub cod galben de grindină şi descărcări electrice în următoarele ore. Avertizare nowcasting de fenomene periculoase
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit...
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf....
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi
Tragedia peste care Alin Oprea nu poate să treacă. A pierdut cea mai...
Tragedia peste care Alin Oprea nu poate să treacă. A pierdut cea mai dragă persoană
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și...
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și frumoși erau! În loc de nuntă, acum familiile se pregătesc de înmormântare
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Artistul român căruia i s-a legat pensula de încheietura mâinii paralizate pentru a...
Artistul român căruia i s-a legat pensula de încheietura mâinii paralizate pentru a putea picta. Destinul tragic al pictorului supranumit „Poetul plastic al florilor“