Sport

Vacanță de vis pentru John Terry! Fostul fundaș al lui Chelsea a plătit o avere pentru un castel în Alpii francezi. Foto

Este deja o modă printre fotbaliștii contemporani, sau pentru cei care au făcut milioane din fotbal, să spargă bani pe cheltuieli excentrice. Închirierea de castele în locații speciale este pe lista cadourilor.
30.12.2021 | 16:25
Vacanta de vis pentru John Terry Fostul fundas al lui Chelsea a platit o avere pentru un castel in Alpii francezi Foto
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al celor de la Chelsea și al naționalei Angliei, John Terry, este pe lista celor care au ales, pentru vacanța de iarnă, soluția de a merge la un castel de poveste.

John Terry a plătit o avere pentru o vacanță în Alpii francezi

Pentru suma de 150.000 lire sterline, John Terry și soția sa Tony au închiriat un splendid castel în Alpii francezi, pentru a se bucura în voie de iarnă, de zăpadă și de peisajele de basm.

ADVERTISEMENT

Soluția de vacanță pentru Terry a venit imediat după ce acesta a aflat că a primit un rol de consultanță în cadrul Academiei Chelsea.

Imagini spectaculoase din interiorul castelului din Alpi

Potrivit The Sun, în stațiunea franceză Les Petits Crans, din regiunea Crans Montana, sunt cabane care oferă astfel de sejururi pentru un număr de 16 persoane, pentru un preț exorbitant, cifrat la 146.000 de euro pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Terry își permite însă un astfel de cadou, potrivit ultimelor rapoarte financiare, averea sa fiind estimată undeva la 70 de milioane de euro.

Postări spectaculoase pe Instagram

Imediat ce au ajuns în Alpii francezi, Terry și soția sa au distribuit imagini pe Instagram, care au devenit imediat virale.

ADVERTISEMENT

Fotografia principală îi arată pe cei doi îndrăgostiți, cu un pahar de vin în mână, iar pe fundal sunt crestele înzăpezite.

Alte imagini cu interiorul luxosului castel din satul francez au făcut imediat înconjurul lumii.

Terry a postat imagini cu piscina castelului, cu sauna și cu zona de hidromasaj. De asemenea, au fost fotografiate șezlongurile comode și masa de 16 persoane, înconjurată de scaune tapițate, așezate pentru cină, în așteptarea oaspeților.

ADVERTISEMENT
Terry a închiriat un castel luxos

În postarea sa de pe internet, Terry a subliniat că se va bucura de schi și de alte sporturi de iarnă.

Printre numele celebre care au dat comentarii la aceste postări se numără fostul jucător englez de cricket, Darren Gough, prezentatoarea GB News, Kirsty Gallagher sau fostul mijlocaș de la Tottenham, Jamie O”Hara.

John Terry dorește să își încarce bateriile în această vacanță și să se întoarcă acasă cu forțe proaspete, pentru a începe munca în noua sa postură, oferită de Chelsea.

ADVERTISEMENT