News

Tetantivă de suicid, împiedicată în ultima clipă de polițiștii din București. Cum l-au găsit pe bărbatul care încerca să-și ia viața

Polițiștii din București au intervenit la timp pentru salvarea unui bărbat care încerca să-și pună capăt zilelor. Detaliul care i-a ajutat să împiedice tentativa de suicid.
01.05.2022 | 17:31
Tetantiva de suicid impiedicata in ultima clipa de politistii din Bucuresti Cum lau gasit pe barbatul care incerca sasi ia viata
Bărbat care încerca să se sinucidă, găsit la timp de polițiștii din București. Detaliul care i-a ajutat pe agenți să intervină. Sursa foto: Poliția Română
ADVERTISEMENT

De cele mai multe ori, un detaliu este suficient pentru ca o tragedie să fie împiedicată. Acesta este și cazul prezentat, duminică, pe site-ul Poliție Române.

Bărbat care încerca să se sinucidă, găsit la timp de polițiștii din București. Cum l-au găsit agenții

Un cetățean care intenționa să se sinucidă pe calea ferată a fost salvat de către polițiști. Agenții s-au folosit de două imagini pe care aceștia le primiseră la sediu cu zona unde bărbatul urma să își pună capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Contul de Facebook al Poliției Române a publicat imagini cu polițiștii salvatori, dar și o poză pe care aceștia au folosit-o pentru a-l găsi pe bărbat aflat pe punctul de a-și lua viața.

”Ei sunt doar trei dintre cei 12 polițiști de la Secția Regională de Poliție Transporturi București, care, ieri, au intervenit și au salvat o viață!

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la două fotografii cu o locație, pe care colegii noștri le-au primit cu un singur mesaj.

Cel care a trimis fotografiile, le-ar fi primit la rândul lui de la cel care urma să își pună capăt zilelor”, scrie Poliția Română în mesaj.

ADVERTISEMENT

Agenții au identificat locul în care se afla bărbatul

Din fericire, polițiștii au identificat locul în care au fost făcute fotografiile și l-au găsit pe bărbat în zona respectivă, având asupra lui un bilet de adio. Această acțiune nu a fost deloc una ușoară.

”Totul pare alambicat, dar nu este. Partea complicată a fost găsirea locației, fără să existe vreun indiciu. A fost o mobilizare frumoasă, care, în cele din urmă, a dat roade! 19:45 a fost ora la care bărbatul a fost găsit pe calea ferată, având asupra sa și mesajul de adio.

ADVERTISEMENT

Munca în echipă dă roade! Felicitări vouă!”, mai scrie Poliția Română în mesajul în care îi face cunoscuți pe cei 3 polițiști, o femeie și 2 bărbați.

Postarea autorităților a strâns peste 150 de mesaje. Majoritate sunt de felicitare pentru acțiunea oamenilor legii.

ADVERTISEMENT