Sporturi

Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, adevărul despre relația ei cu nepotul lui Nea Mărin

09.10.2020 | 13:21
Theo Rose de la Bravo ai stil Celebrities adevarul despre relatia ei cu nepotul lui Nea Marin
ADVERTISEMENT

Theo Rose de la Bravo, ai stil a făcut mărturisiri neașteptate despre relația ei cu nepotul lui Nea Mărin.

Fosta participantă din emisiunea de fashion de la Kanal D s-a arătat total deschisă în ceea ce privește adevărul despre cum se înțelege cu tânărul cu care formează de ceva timp un cuplu.

ADVERTISEMENT

Iubitul ei se numește Alex și cei doi sunt foarte apropiați, ea făcând declarații emoționante și despre modul în care s-au cunoscut. Theo Rose are un renume și în mediul online, acolo unde e urmărită de un număr record de persoane. A înregistrat un succes mai mare și după participarea la Bravo, ai Stil.

Theo Rose de la Bravo, ai stil a povestit totul despre relația ei cu nepotul lui Nea Mărin. Cine este Alex

Una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Bravo, ai Stil! Celebrities a făcut declarații absolut uimitoare despre relația pe care o are de trei ani cu Alex, nepotul lui Nea Mărin.

ADVERTISEMENT

Tânărul o face foarte fericită pe abițioasa șatenă, care le-a arătat celor din public ținute inedite în momentele în care defila pe podimul show-ului de modă. Totodată, relația lor este una cât se poate de serioasă și se iubesc foarte mult.

Theo Rose a povestit că și-a cunoscut iubitul când se afla la un eveniment și între ei a fost dragoste la prima vedere. Întrebată cum decurge relația lor în prezent, tânăra a povestit că se simte foarte fericită.

ADVERTISEMENT

“Sunt fericită şi liniştită. Sunt cu Alex de 3 ani şi este pentru mine un sprijin extraordinar. Ne-am cunoscut la un eveniment la care cântam şi ne-am cam îndrăgostit. Am lăsat puțin timp să înțelegem ce se petrece cu noi, şi apoi ne-am mutat împreună. Dar, înainte de asta, l-am ținut puțin pe jar. Îmi place să îl tachinez.”, a povestit Theo Rose, într-un interviu potrivit celor de la viva.ro.

Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, adevărul despre relația ei cu nepotul lui Nea Mărin
Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities și Alex sunt împreună de trei ani

“Îi place mult să îmi organizeze surprize. De 3 ani, aniversările mele sunt minunate datorită lui. Se gândeşte la toate detaliile şi îi place să mă vadă fericită. Face tot ce îi stă în putință să-mi fie bine, şi ăsta e un fenomen în ziua de azi.”, a mai mărturisit Theo Rose despre iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Theo Rose este un fenomen și pe Tik-Tok și a vorbit foarte deschis despre căsătorie și dorința de a deveni mămică. Aceasta a susținut că în prezent aceste planuri s-au cam schimbat, deși își dorește foarte mult să traverseze și asemenea ipostaze fericite.

“Până acum doi ani, îmi doream să mă căsătoresc şi să devin mamă rapid. Să fiu mama mândră şi tânără a trei copii superbi. De doi ani au început să mă cam sperie aceste gânduri.”, a mai povestit concurenta de la Kanal D.

ADVERTISEMENT