Life

Theo Rose, ironii după valul de critici din online. Cântăreața a găsit ”vinovatul” pentru situația sa

Theo Rose are un mesaj satiric pentru toate persoanele care au vorbit-o de rău în ultima perioadă. Jurata de la Vocea României a găsit persoana ”vinovată” pentru tot.
24.08.2022 | 20:39
Theo Rose ironii dupa valul de critici din online Cantareata a gasit vinovatul pentru situatia sa
Theo Rose, mesaj acid la adresa celor care o critică. Cine ar fi ”responsabil”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta cântăreață are mai multe ironii după valul de critici din online. Vedeta de la Pro TV se pare că a descoperit ”vinovatul” pentru situația sa, după ce s-a despărțit de Alex Leonte și a început o relație cu regizorul Anghel Damian.

Theo Rose, mesaj acid la adresa celor care o critică. Cine ar fi ”responsabil”

Theo Rose a răbufnit după ce în ultima vreme a fost aspru criticată de internauți. Îndrăgita artistă susține că singura ”vinovată” pentru aceste neplăceri este mama sa, scoțând la iveală un mic amănunt despre cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Se pare că femeia ar fi dorit să renunțe la sarcină, dar în cele din urmă a păstrat copilul. Fata, în persoana vedetei de la Pro TV, a fost crescută cu o inimă mare și cu multă bunătate, care în ziua de azi nu o ajută.

„Voiam să vă zic că eu am găsit vinovata pentru tot ce se întâmplă. Vinovata e mama. Mama e vinovată. Măi, mamă care m-ai făcut și m-ai crescut… De ce te-ai răzgândit tu, eu nu înțeleg.

ADVERTISEMENT

Nu mai voiai să mă faci și până la urma urmei te-ai răzgândit și m-ai făcut, și m-ai adus pe lume, și m-ai crescut, și m-ai trimis între oameni. Ca să ce? Ca să mă stric de tot.

M-ai și crescut să fiu bună! Nici nu ai știut să mă crești. Auzi, m-ai crescut să fiu bună… unde? Între oameni? Ce să fac cu bunătatea pe lumea asta? Nu mai bine mă lăsai tu în cer?

ADVERTISEMENT

Nu mă mai chinuiam, stăteam cu Dumnezeu, cu îngerașii… cântam, dansam, pluteam pe norișori, activități din astea…”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose, o vedetă asumată

Prezentatoarea emisiunii SuperStar România a încheiat filmarea cu un mesaj de dragoste pentru mama sa pe care o respectă enorm. Cântăreața apreciază educația primită de la părinți, care au învățat-o ce înseamnă omenia.

ADVERTISEMENT

Theo Rose și-a asumat relația amoroasă cu Anghel Damian, cu care s-a afișat inclusiv în mai multe imagini pe rețelele de socializare. Cei doi sunt colegi în cadrul serialului Clanul, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: