Life

Theo Rose și Irina Rimes, la duel pentru un concurent de la Vocea României. Show total sub privirile lui Chirilă, Smiley și Denis de la The Motans

Theo Rose și Irina Rimes s-au ”luptat” pentru un participant de la Vocea României. Cele două și-au dorit în echipa proprie un tânăr de 16 ani.
16.09.2022 | 21:13
Theo Rose si Irina Rimes la duel pentru un concurent de la Vocea Romaniei Show total sub privirile lui Chirila Smiley si Denis de la The Motans
Theo Rose și Irina Rimes s-au ”luptat” pentru un participant de la Vocea României: ”A meritat”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cele două antrenoare de la Pro TV au ajuns la duel pentru un concurent care a urcat pe scena show-ului vineri, 16 septembrie 2022. Scaunele artistelor s-au întors rapid, însă participantul a avut de făcut o alegere grea.

Theo Rose și Irina Rimes s-au ”luptat” pentru un participant de la Vocea României: ”A meritat”

Theo Rose și Irina Rimes au avut parte de o primă ”bătălie” la Vocea României, unde au rămas impresionate de vocea și timbrul unui concurent în vârstă de 16 ani. Tânărul locuiește pe lângă orașul Ploiești și nu este străin de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

A participat în trecut și la Românii au talent, iar acum a demonstrat că are ambiție și luptă pentru visul său. Cele două cântărețe au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a-l câștiga de partea lor și au urcat pe scenă pentru a-l convinge.

„Și acum bătaie. Hai să auzim aplauze pentru fete. Bravo fetelor, vă mulțumim foarte mult pentru spectacol. O superbitate emisiunea asta”, a spus Smiley, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„În primul rând vreau să spun că scaunul acela este wow”, a completat participantul de la Vocea României.

„Nu te lăsa amăgit de felul frumos în care au cântat aceste fete și gândește-te la antrenorul potrivit pentru tine”, a declarat la rândul său Tudor Chirilă.

ADVERTISEMENT

„A meritat”, a ținut să mai adauge Theo Rose în cadrul emisiunii Vocea României.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

Pe cine a ales Eduard Stoica, tânărul de 16 ani

„De-ai fi tu salcie la mal”, piesa interpretată de Theo Rose a fost cea l-a impresionat pe Eduard Stoica. Adolescentul de numai 16 ani nu a stat pe gânduri și a ales echipa formată din artistă și colegul ei, Smiley.

Tânărul merge în etapa următoare, unde poate arăta că are calitățile necesare pentru a câștiga marele premiu pus la bătaie de producătorii emisiunii Vocea României, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Și surprizele nu se opresc aici pentru că antrenorii luptă să aleagă cei mai buni concurenți pentru echipe.

ADVERTISEMENT