Life

Vocea României, episodul 2, show total între jurați. Tânăra de 19 ani care i-a impresionat pe toți. Update

Smiley și Theo Rose au fost ”blocați” de Irina Rimes în emisiunea de talent Vocea României. Vedetele se luptă pentru concurenți.
16.09.2022 | 23:07
Vocea Romaniei episodul 2 show total intre jurati Tanara de 19 ani care ia impresionat pe toti Update
Smiley și Theo Rose, ”blocați” de Irina Rimes la Vocea României. Antrenorii se luptă pentru concurenți. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
16-09-2022
19:47

Ruxandra a impresionat, deși era răgușită

Ruxandra Istrate are 19 ani și vine din Pitești. Tânăra a ales piesa „Fever”. Prima care i-a dat votul de încredere a fost cântăreața Irina Rimes. Tudor Chirilă a fost al doilea antrenor și Denis Roabeș al treilea.

„A fost un șoc, chiar nu mă așteptam”, a declarat tânăra când a văzut că artista din Republica Moldiva și-a întors scaunul. „Mi se pare că nu ai emoții. Ești pe o undă a ta. Ai fost pe jumătate actor, ai fost acolo”, a completat Denis Roabeș.

Tudor Chirilă a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a fi ales de tânăra de 19 ani. Actorul a cântat pe scena de la Vocea României, s-a distrat și s-a simțit bine, dovadă că l-a ales.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

16-09-2022
19:39

Alexander, artistul dorit de toți antrenorii

Alexander este mare fan Michael Jackson și este îndrăgostit de România. Capitala ocupă un loc special în inima sa, unde se conectează cu oamenii. A auzit de Smiley, știe că este un artist fantastic. Theo Rose a vrut să apese butonul de primele note ale concurentului, dar a fost blocată de Irina Rimes.

Din păcate, Theo Rose și Smiley nu pot lupta pentru artistul din Marea Britanie, deși ar fi vrut acest lucru enorm. Tudor Chirilă a văzut ceva rar în interpretarea participantului de la Vocea României, care a cântat impecabil.

Toți antrenorii și-au întors scaunele pentru muzicianul de 32 de ani, care a jucat rolul celebrului artist pop. „E loc de mai mult pentru vocea ta, aș vrea să experimentez mai mult”, a spus Denis Roabeș.

Smiley i-a propus să lucreze împreună la Londra, după filmările de la Pro TV. Varianta aleasă de Alexander a fost Tudor Chirilă.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

 

16-09-2022
19:16

Ana Mardare, concurenta operată pe creier și la sân

Ana Mardare s-a operat pe creier în anul 2016, în momentul de față dezvăluind că ia tratament. Este interpretă și se consideră o femeie puternică. Cu toate acestea a început să plângă în fața camerelor.

Din păcate, are mai multe probleme de sănătate și cadrele medicale i-au spus că mai are de trăit numai 5 ani. Ana Mardare este pozitivă, deși are cancer și este convinsă că Dumnezeu are alte planuri pentru ea.

„Nu-mi place să plâng în fața camerelor”, a mărturisit concurenta de la Vocea României, care a cântat o melodie în limba engleză.

Bătălia dintre antrenori s-a dat între Irina Rimes, Theo Rose și Denis Roabeș. Vedetele au felicitat-o pentru curajul de a se înscrie în show, alegerea ei fiind echipa formată din Theo și Smiley.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

 

16-09-2022
19:04

Michael, neamțul care va reveni și altă dată

Michael Arnold este un neamț stabilit de ani buni în România, unde s-a căsătorit și are o afacere care-i bucură sufletul. Concurentul de la Vocea României a venit hotărât în platoul emisiunii de talent de la Pro TV. 

Niciunul dintre antrenori nu i-a acordat votul de încredere. Piesa interpretată la chitară nu a fost de ajuns pentru a-i cuceri pe jurați. 

16-09-2022
18:48

Corina Ivanoc, în echipa lui Denis Roabeș

Tudor Chirilă și Denis Roabeș și-au întors scaunele pentru melodia interpretată de Corina Ivanov. Antrenorii s-au luptat pentru frumoasa blondină, care i-a ridicat pe oameni la o horă din Moldova.

„Dragă Corina, vreau să-ți mulțumesc pentru momentul oferit în această seară. Ai asvut super vibe și energie. Nu-mi găsesc cuvintele potrivite. Locul tău e doar în echipa mea. Am simțit gust de bomboane Bucuria”, i-a spus Denis Roabeș.

„Mi-a plăcut cum ai cântat… mi-ar plăcea să te văd cum cânți în engleză”, a completat Tudor Chirilă căruia i-a oferit un mic ajutor cântăreața din Republica Moldova. 

„A venit momentul ăla în care Irina Rimes are o pledoarie pentru mine. Mă gândesc… undeva greșesc?!”, a mai subliniat actorul după intervenția din partea Irinei Rimes.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

 

16-09-2022
18:38

Nicoleta Olah, nicio șansă de la antrenori

Nicoleta Olah (20 de ani) are numai cuvinte de laudă pentru părinții săi, care au adoptat-o încă de la vârsta de 4 ani. Piesa interpretată de concurentă, în limba engleză, nu i-a făcut pe antrenori să se întoarcă. 

„Parcă ne-ai certat… refrenul a fost o disperare așa cumva”, i-a spus Smiley participantei de la Vocea României. 

16-09-2022
18:30

Cuplul de la Vocea României, în echipa lui Denis Roabeș

Victor și Cristina Sârbu, un cuplu din Republica Moldova, au fost de asemenea, pe placul antrenorilor. Primul care s-a întors a fost Denis Roabeș, Irina Rimes știindu-l deja pe concurentul de la Vocea României.

„Ce-mi pare bine că m-am întors atât de devreme”, a declarat solistul de la The Motans. „Mi-ar plăcea foarte mult să lucrăm împreună… e mult de lucru la voi”, a completat Irina Rimes.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)


 

16-09-2022
18:18

Marina Nanava, concurenta din Ucraina care i-a impresionat pe jurați

Marina Nanava este concurenta care i-a impresionat pe antrenorii de la Vocea României. Concurenta originară din Ucraina a început să plângă pe scena show-ului de la Pro TV, unde a fost îmbrățișată de Irina Rimes. 

Participanta a interpretat o melodie cu un mesaj puternic legat de război, un cuvânt care este complet interzis în Rusia. Vocea, dar și povestea de viață i-a impresionat pe jurați. A ales să facă parte din echipa artistei de peste Prut. 

Doi dintre antrenorii de la Pro TV au fost luați prin surprindere de frumoasa brunetă originară din Republica Moldova. Ce a putut să spună artista care în momentul de față se iubește cu francezul David Goldcher.

Smiley și Theo Rose, ”blocați” de Irina Rimes la Vocea României. Antrenorii se luptă pentru concurenți

Smiley și Theo Rose au fost ”blocați” de Irina Rimes la Vocea României, după ce toate scaunele s-au întors pentru unul dintre concurenții de la Pro TV. Bruneta a acționat imediat și a vrut să ”marcheze” punctul decisiv.

ADVERTISEMENT

„Motivul pentru care m-a blocat Irina este pentru că am câștigat Vocea României cu o voce care sună ca a ta. Momentul tău a fost spectaculos.

Mi-aș fi dorit să te am în echipă și să lucrez cu tine, dar, din păcate, sunt blocat”, spune prezentatorul de la Românii au talent, scrie protv.ro.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singurul moment în care jurații sunt gata să lupte pentru participanții de pe scenă. În ediția de vineri, 16 septembrie 2022, duelul dintre Smiley și Irina Rimes continuând și prin prisma altui concurent.

„Mi-ar plăcea să nu intervin, mi-ar plăcea să văd «o bătaie» între fete”, adaugă iubitul Ginei Pistol în momentul în care Irina Rimes se va întoarce în același timp cu el și cu Theo Rose.

ADVERTISEMENT

Acesta este momentul în care cele două cântărețe urcă pe scenă și se duelează în versuri pentru a-l convinge pe concurent să aleagă. Totul poate fi urmărit începând cu ora 20:30.

„Nu te lăsa amăgit de felul frumos în care au cântat aceste fete. Gândește-te la antrenorul potrivit pentru tine”, completează Tudor Chirilă.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes, de partea lui Tudor Chirilă la Vocea României

Tudor Chirilă și Denis Roabeș, solistul formației The Motans, se vor întoarce pentru una dintre concurentele de la Vocea României. Antrenorii care nu au apăsat butonul vor încerca să-i susțină, Irina Rimes fiind de partea actorului.

„După ce am ascultat discursurile simt, și sper, că te vei duce la Tudor. Să nu o iei în nume de rău, Denis”, a declarat frumoasa brunetă.

„A venit momentul ăla în care Irina Rimes are o pledoarie pentru mine. Mă gândesc… undeva greșesc?!”, încheie fostul iubit al Andreei Raicu.

ADVERTISEMENT