Life

Theo Rose și sora ei, Raluca, au plecat într-o vacanță exotică. Ce destinație au ales

Theo Rose și sora ei, Raluca, au plecat în vacanță într-o destinație exotică. Antrenoarea de la Vocea României a postat câteva clipuri video.
17.10.2022 | 07:52
Theo Rose si sora ei Raluca au plecat intro vacanta exotica Ce destinatie au ales
Theo Rose și Raluca, sora ei, au plecat în vacanță. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose și sora ei, Raluca Diaconu, au plecat împreună într-o vacanță exotică. Cele două au ales o destinație celebră, acolo unde au fost și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

Theo Rose a plecat într-o vacanță exotică cu sora ei, Raluca

Actrița din “Clanul” și sora ei au plecat împreună într-o destinație exotică. După un zbor care a durat aproape 14 ore, Theo Rose și Raluca au ajuns în aeroportul din Bangkok, Thailanda.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu a putut să doarmă prea mult din cauza zgomotului produs de valuri, deoarece vila în care s-au cazat cele două este chiar la malul mării.

“Am dormit trei ore. Atât am putut eu să dorm. M-au trezit valurile astea. Dacă n-am văzut așa ceva în viața mea, de unde să știu să dorm pe muzică de valuri? Nu știam.”, a spus Theo Rose pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vremea nu a ținut cu Theo Rose și cu sora ei. Cele două au prins ploaie și așa va fi și în zilele următoare. Deși vedeta a fost îndemnată să meargă în Thailanda în această perioadă din an, se pare că nu a avut noroc să prindă vreme însorită.

“Am prins o vreme superbă. M-am uitat pe vreme și numai așa o să fie. Oriunde te-ai duce în Thailanda, orice insulă ai alege, stai în ploaie.”, a mai spus cântăreața.

ADVERTISEMENT
Theo Rose și sora ei, Raluca
Theo Rose și sora ei, Raluca, au plecat în Thailanda. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce spunea Theo Rose despre vacanțe

În urmă cu câteva luni, antrenoarea de la Vocea României a fost întrebată de ce nu pleacă în vacanțe. Cântăreața a spus că face eforturi pentru a-și cumpăra prima ei casă, așa că plecările în străinătate nu reprezintă o prioritate pentru ea.

Cu toate acestea, ultimele luni au fost foarte încărcate pentru vedetă. Se pare că Theo Rose a avut nevoie de o pauză după filmările de la Vocea României, dar și de la serialul “Clanul”, unde are unul dintre rolurile principale.

ADVERTISEMENT

În plus, Theo Rose are și o carieră muzicală, așa că era normal să simtă nevoia de relaxare.

“Mi-ar plăcea … Nici nu am simțit cu adevărat, pentru că dacă aș fi simțit cu adevărat nevoia de o vacanță, probabil că mi-aș fi luat o vacanță.

Am zis să strâng bani să-mi iau casa mea și asta fac acum.”, a explicat ea la momentul respectiv, pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT
Tags: