Sport

Thiago Alcantara a câștigat o avere la Liverpool din momentul accidentării. Reacția lui Klopp

Thiago Alcantara a încasat o avere de când se află în recuperare după accidentarea la șold suferită în aprilie. Vedeta lui Klopp a primit peste 7 milioane de lire.
19.01.2024 | 12:38
Thiago Alcantara a castigat o avere la Liverpool din momentul accidentarii Reactia lui Klopp
Thiago Alcantara este accidentat din aprilie, insa continua sa fie platit regeste de catre Liverpool
ADVERTISEMENT

De la ultima sa apariție pentru Liverpool în aprilie 2023, Thiago Alcantara a acumulat o sumă impresionantă care va șoca complet fanii. Spaniolul, adus de Jurgen Klopp pentru a întări linia mediană, este indisponibil din luna aprilie.

Thiago Alcantara a încasat peste 7 milioane de lire de la ultima sa apariție

Transferat în vara anului 2020 de la Bayern Munich pentru o sumă de aproximativ 25 de milioane de lire sterline, mijlocașul spaniol a devenit un element esențial în componența echipei de pe Anfield.

ADVERTISEMENT

Cu 97 de apariții în toate competițiile și trei goluri marcate, Thiago a contribuit la câștigarea Carabao Cup, a Cupei FA și a Supercupei Angliei. Cu toate acestea, multiplele probleme de accidentare l-au limitat pe mijlocaș în privința timpului petrecut pe teren. Ultima sa prezență a fost când a intrat pe teren timp de 30 de minute într-un meci câștigat cu 2-1 împotriva lui West Ham United.

De atunci, Thiago a fost indisponibil din cauza accidentărilor, dar acest timp petrecut departe de teren nu a afectat în mod negativ portofelul său. Conform datelor furnizate de Sportrac, Thiago este unul dintre cei mai bine plătiți jucători ai clubului, cu un salariu săptămânal de 200.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Alcantara, al 3-lea cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Klopp

Doar doi jucători au un salariu mai mare în echipă: căpitanul Virgil van Dijk, care câștigă raportat 220.000 de lire sterline pe săptămână, și Mohamed Salah, cu un salariu de 350.000 de lire sterline pe săptămână.

În consecință, de la ultimul său meci pentru Liverpool, Thiago a încasat aproximativ 7,2 milioane de lire sterline. Jurgen Klopp, antrenorul german al fostei câștigătoare UEFA Champions League, a declarat în noiembrie:

ADVERTISEMENT

“Abia așteptăm, sincer, să îl avem înapoi. Jucătorul este pur și simplu excepțional. Înțeleg că întrebați, dar nu putem acum să avem o actualizare săptămânală, pentru că asta nu se va schimba prea mult în acest moment”.

În absența sa, asistentul managerului Pep Lijnders a spus: “Ne lipsește Thiago, chiar ne lipsește. Vă puteți imagina mijlocul nostru de teren, noii jucători despre care vorbește toată lumea, iar apoi avem și pe Thiago în mijloc? Ghidând pe ceilalți, experiența, modul în care pasează, modul în care se mișcă. Totul”.

ADVERTISEMENT

Cu Liverpool intrând în acțiune în Premier League în acest weekend împotriva lui Bournemouth, Thiago rămâne o absență notabilă, dar așteptările cresc înainte de revenirea sa pe teren. Trupa lui Klopp ocupă prima poziție în acest moment cu 45 de puncte, la 5 lungimi distanță de Radu Drăgușin și Tottenham.

ADVERTISEMENT