Sport

Thierry Henry, surprinde: „Nu mă uimește gestul lui Messi!”

Thierry Henry a surprins declarând că nu a fost surprins de gestul lui Messi de la meciul PSG - Lyon.
20.09.2021 | 21:44
Thierry Henry surprinde Nu ma uimeste gestul lui Messi
ADVERTISEMENT

Fostul atacant legendar al Franței, dar și coleg cu Lionel Messi la Barcelona, a recunoscut că nu este surprins de faptul că starul argentinian a fost supărat când Mauricio Pochettino l-a schimbat pe finalul derby-ului cu Lyon, duel câștigat de PSG în prelungiri, scor 2-1.

„Titi” consideră că Messi se va adapta în curând și că orice jucător are nevoie de o perioadă de acomodare, fiind o trecere de la un campionat în care a fost obișnuit să joace în unul nou, dintr-o țară străină.

ADVERTISEMENT

Thierry Henry nu a fost surprins de gestul lui Lionel Messi

Thierry Henry a recunoscut că nu a fost surprins de gestul făcut de Lionel Messi când a fost schimbat de Mauricio PochettinoNu mă surprinde ce s-a întâmplat, chiar deloc. Cred că Messi nu dorea să iasă de pe teren.

Nu putem afla ce și-au zis unul altuia. Acum să nu declanșăm o polemică. Dar el dorea să mai joace cu siguranță, voia să dea și gol”.

ADVERTISEMENT

„Dar se va adapta, trebuie să stea liniștit. Chiar și cel mai bun jucător din lume are nevoie de o perioadă de acomodare”, a mai spus Thierry Henry.

  • 44 de ani are Thierry Henry

Mauricio Pochettino, tare pe poziție

Mauricio Pochettino a vorbit la finalul meciului cu Lyon, spunând că nu este interesat dacă un jucător se supără sau nu când este schimbat, dorința lui fiind doar să obțină victoria, prin planul pe care îl gândește în timpul jocurilor.

ADVERTISEMENT

„Acestea sunt decizii pe care trebuie să le luăm pentru binele echipei. Toată lumea știe că avem jucători extrordinari, un lot excelent de 35 de fotbaliști.

Uneori aceste decizii dau rezultate, alteori nu. Dar de asta stăm în fața băncii și ne gândim la ce e de făcut. Trebuie să iau decizii, fie că plac sau nu. După meci, Messi mi-a spus că totul este OK”, a spus Mauricio Pochettino la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mauricio Pochettino a oferit recent și o declarație amuzantă după campania impresionantă din perioada de mercato a verii făcută de PSG, tehnicianul remarcând faptul că Chelsea a cheltuit mai mulți bani pe transferuri:

„Există sentimentul că noi și Chelsea suntem echipele ce trebuie bătute pe hârtie, având în vedere cifrele noastre. Realitatea este că Chelsea este campioana en-titre și ea ar trebui să fie echipa de bătut.

În plus, Chelsea a investit chiar mai mult decât Parisul, așa că pentru mine este favorită. Noi am adus mulți jucători, dar acum trebuie să punem bazele pentru a deveni o echipă grozavă”.

Lionel Messi încă nu a reușit să marcheze pentru PSG de la venirea de la Barcelona, jucând deja trei meciuri: două în Ligue 1 și unul în grupele UEFA Champions League.

  • 80.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT