Sport

Thomas Neubert, răspuns la acuzele lui Florin Gardoș din Fanatik. ”Niciun fost jucător nu are dreptul să comenteze munca mea”

Preparatorul fizic al echipei FCSB, Thomas Neubert i-a răspuns lui Florin Gardoș care a pus la îndoială eficiența metodelor de pregătire ale neamțului.
22.11.2021 | 10:49
Thomas Neubert raspuns la acuzele lui Florin Gardos din Fanatik Niciun fost jucator nu are dreptul sa comenteze munca mea
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus în ultimul duel din Liga 1 Casa Pariurilor, 3-1 cu FC Botoșani, și datorită condiției fizice superioare a roș-albaștrilor care au atacat în valuri până în ultimul minut.

Preparatorul fizic Thomas Neubert i-a răspus la finalul meciului lui Florin Gardoș care a pus la îndoială metodele de pregătire ale neamțului, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Thomas Neubert, răspuns ferm pentru Florin Gardoș

Neamțul care se ocupă de pregătirea fizica a jucătorilor antrenați de Toni Petrea nu a primit deloc bine criticile lui Florin Gardoș, fost fotbalist al FCSB, în prezent legitimat la Academica Clinceni.

Thomas Neubert nu este la prima experiență la FCSB. De fiecare dată când a răspuns de pregătirea fotbaliștilor acesta a fost lăudat chiar și de rivali pentru condiția fizică a roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Florin Gardoș a declarat că Neubert și-a schimbat metodele de pregătire fizică și că acestea nu au fost întru totul eficiente nici în trecut. Neamțul i-a dat replica.

”Comentez foarte rar articolele apărute în presă, dar câteodată trebuie să reacționez. Nimeni, niciun fost jucător cu care am lucrat în trecut, nu are dreptul să comenteze munca mea împreună cu această echipă, cu acești jucători, în special când nu vezi munca zilnică depusă.

ADVERTISEMENT

În sezonul acesta nu este primul meci când câștigăm în ultimele minute! Sunt foarte mândru de fiecare jucător și știu cât de mult lucrăm pentru asta! Felicitări băieți și trebuie să lucrăm în continuare!”, a scris Thomas neubert într-o postare pe Facebook.

Ce l-a iritat pe Thomas Neubert

Preparatorul fizic al roș-albaștrilor este recunoscut pentru antrenamentele spartane, extrem de intense, pe care le aplică echipelor la care este angajat.

ADVERTISEMENT

În perioada 2012-2014 și Florin Gardoș a lucrat sub comanda neamțului și spune că acesta îi extenua pe jucători.

”De multe ori am avut și noi impresia că lucram prea mult ca volum! Antrenamentele erau foarte lungi, de două-trei ore și ne duceam până aproape de epuizare.

Uneori nu puteam să ne mai ridicăm de jos și ne mai dădea încă un exercițiu de făcut. La un moment dat și el a realizat că e un pic prea mult. Acum nu știu cât de mult au scăzut antrenamentele ca volum și intensitate, dar sigur nu mai e la fel”, a comentat Florin Gardoș metodele de antrenament ale lui Neubert, în exclusivitate pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,87 este cota pentru „ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT