Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Țicu si Petrolul, gest pentru Dragos Iancu după accidentarea horror: „1000 de euro pe lună”

Valentin Țicu și Petrolul, gest frumos pentru Dragoș Iancu până la revenirea pe gazon după accidentarea teribilă. Hermannstadt nu a răspuns cu aceeași monedă.
08.10.2023 | 15:27
Ticu si Petrolul gest pentru Dragos Iancu dupa accidentarea horror 1000 de euro pe luna
1.000 de euro va încasa Dragoș Iancu lunar de la Valentin Țicu și Petrolul. Sursă foto: colaj Fanaitk
ADVERTISEMENT

Valentin Țicu este la pământ după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu, însă jucătorul „lupilor-galbeni” încearcă să îndrepte pe cât posibil răul făcut. Dezvăluiri de ultimă oră la FANATIK SUPERLIGA.

Valentin Țicu, debusolat total după ce l-a băgat în spital pe Dragoș Iancu: „Negru de supărare”

Vivi Răchită a dezvăluit că fundașul stânga trece și el prin momente de coșmar după ce a fost aproape să îi pună punct carierei lui Dragoș Iancu„Țicu m-am întâlnit ieri cu el la meci. Era dărâmat. Pur și simplu negru de supărare și am stat de vorbă cu el: ‘Hai, mă, Vali, să stăm să discutăm. Ce s-a întâmplat?’. 

ADVERTISEMENT

Zice: ‘Domn profesor, mai bine plec, mă duc undeva… Nu pot, vreau să joc. Sunt puțin dezamăgit de relația pe care o am cu cei de la Hermannstadt.

De ce? Mi-au promis că trimit o hârtie înainte de judecată către Comisia de Disciplină prin care să spună și ei că n-a fost cu intenție’. Nu au mai făcut-o și el crede că l-ar fi ajutat într-un fel”, a fost dialogul dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Valentin Țicu și Petrolul îl ajută pe Dragoș Iancu: „1.000 de euro pe lună până își va reveni”

Vivi Răchită a dezvăluit că jucătorul lui Hermannstadt va primi pe toată durata accidentării o sumă importantă din partea clubului și a căpitanului „găzarilor”: „Cei de la Petrolul și el i-au promis lui Dragoș 1.000 de euro pe lună până își va reveni la primul meci. Așteaptă să joace fotbal.

Era dezamăgit pentru că a vorbit și cu Dani Coman și cu Dragoș, și au spus că nu e nicio problemă. Ca la noi. Probabil că n-au avut faxul”, i-a „înțepat” fostul fotbalist pe sibieni.

ADVERTISEMENT

Valentin Țicu mai are și el de așteptat până când va putea reveni pe teren„Eu cred că am citit în regulament că suspendarea e între 6 și 8 etape la o astfel de accidentare. Au trecut deja trei. N-ar mai trebui să stea mult”.

Andrei Vochin e de părere că Țicu ar putea sta pe bară încă 5 meciuri: „De exemplu la Mihalache din ce țin eu minte mi se pare că i-au dat 8 etape în primă instanță și i-au redus la 6”.

ADVERTISEMENT

Nu uita! FANATIK SUPERLIGA se vede de la 10:30, LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO, luni, marți și vineri. Emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube, de la ora 17:30.

Petrolul și Țicu, gest frumos pentru Dragoș Iancu după accidentarea teribilă

ADVERTISEMENT