Sport

Titularul de la FCSB care nu intră în grațiile lui Edi Iordănescu. Meme Stoica: “E clar acest lucru”

Mihai Stoica a vorbit despre titularul lui FCSB care nu intră în grațiile lui Edi Iordănescu. Oficialul "roș-albaștrilor" a explicat și motivul.
10.10.2023 | 09:52
Titularul de la FCSB care nu intra in gratiile lui Edi Iordanescu Meme Stoica E clar acest lucru
Mihai Stoica a vorbit despre titularul lui FCSB care nu intră în grațiile lui Edi Iordănescu. Oficialul "roș-albaștrilor" a explicat și motivul.
ADVERTISEMENT

Lotul României pentru meciurile cu Belarus și Andorra a fost ales. Printre jucătorii selectați lipsește și unul dintre cei mai în formă jucători de la formația de pe primul loc din SuperLiga. Mihai Stoica a vorbit despre motivul pentru care Edi Iordănescu nu l-a chemat și pe titularul de bază al lui FCSB la echipa națională.

Titularul de la FCSB nu intră în grațiile lui Edi Iordănescu! Ce spune Meme Stoica

Unul dintre cei mai în formă jucători ai formației lider din SuperLiga nu a reușit să intre în grațiile lui Edi Iordănescu. Se pare că titularul lui FCSB, Adrian Șut, nu va fi prezent în lotul României nici pentru meciurile cu Belarus și Andorra. Mijlocașul defensiv este și unul dintre cei mai buni fotbaliști din campionat, însă, cu toate acestea, Mihai Stoica a găsit explicația pentru care Șut nu a fost selecționat la echipa națională.

ADVERTISEMENT

“(n.r. – Dacă se aştepta să fie convocat vreun jucător de la FCSB şi n-a fost convocat) Nu, de la noi, nu. Şut a fost convocat atunci şi după n-a mai fost convocat. E clar că selecţionerul are alt profil de jucător pentru poziţia lui. 

Pentru mine, da (n.r. – există o explicaţie). Din moment ce a fost convocat atunci, n-a intrat deloc, a avut apoi prestaţii foarte bune şi n-a mai fost convocat…

ADVERTISEMENT

E clar că e vorba despre profil. E o chestie logică. Jucătorii de ax sunt diferiţi, chiar dacă au aceeaşi poziţie în teren. Păi, compară-l pe Şut cu Băluţă şi n-au nicio legătură, ori cu Marius Marin”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Mihai Stoica, despre relația cu FRF

Managerul de la FCSB a mai vorbit și despre relația cu Federația Română de Fotbal. Mihai Stoica susține că oficialii de la FCSB nu vorbesc atât de mult cu jucătorii despre ce se întâmplă la loturile echipelor naționale. Motivul este acela al unei relații nu prea bune pe care clubul o are cu FRF.

ADVERTISEMENT

“Nu discut niciodată cu vreun jucător de la noi despre ce se întâmplă la naţională. Nu avem o relaţie extraoardinară cu federaţia şi nu vorbim. Jucătorii glumesc, să nu crezi că avem discuţii serioase când suntem acolo (n.r. – la FCSB). Există poveşti şi glume”, a mai spus managerul de la FCSB.

Gigi Becali: “N-ai voie niciodată să nu-l iei pe Şut!”

În urmă cu o lună de zile, Gigi Becali a dat o declarație despre Adrian Șut la echipa națională. Patronul lui FCSB nu este de acord cu faptul că Edi Iordănescu nu l-a selectat atunci pe mijlocaș, pentru jocurile cu Israel și Kosovo. Latifundiarul din Pipera este de părere că Șut este unul dintre cei mai buni închizători pe care i-a avut România.

ADVERTISEMENT

“Singura problemă pe care o am cu Edi e că are mintea întunecată. N-ai voie niciodată să nu-l iei pe Şut! E cel mai bun închizător din toate timpurile pe care l-am avut eu de când sunt în fotbal. Nici Bourceanu, nici Pintilii n-au fost ca el. Ce Rădoi?! Şut, 7 clase peste Rădoi!”, a spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.98 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – FC Voluntari

ADVERTISEMENT