Sport

Vedeta FC U Craiova, apel către suporteri înaintea derby-ului Olteniei: „Vă așteptăm”

FC U Craiova 1948 se pregătește de derby-ul Olteniei cu Universitatea Craiova, iar Vlad Achim îi cheamă pe suporteri pe stadionul „Ion Oblemenco”.
01.11.2023 | 14:30
Vedeta FC U Craiova apel catre suporteri inaintea derbyului Olteniei Va asteptam
Titularul lui FC U Craiova, apel către suporterii înaintea derby-ului Olteniei: „Vă așteptăm”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 are asigurată toată Peluza Sud pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar oficialii grupării din Bănie îi așteaptă pe suporterii la confruntarea cu marea rivală. Derby-ul Craiovei îi aduce și pe ultrașii celor două formații pe arena, iar Vlad Achim îi îndeamnă pe fani să îi încurajeze.

FC U Craiova 1948 se pregătește pentru derby-ul cu Universitatea Craiova! Vlad Achim, mesaj pentru suporteri: „Vă așteptăm la meci”

Stadionul „Ion Oblemenco” găzduiește episodul cu numărul cinci din derby-ul Olteniei în SuperLiga, iar suporterii sunt gata pentru confruntarea dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova. Trupa lui Corneliu Papură a pus în vânzare biletele pentru partidă.

ADVERTISEMENT

Oaspeții au primit Peluza Sud, așa cum s-a întâmplat și în întâlnirile precedente dintre cele două formații și îi așteaptă pe suporteri la stadion. Brigăzile Boys Craiova și Puștanii Purisani sunt așteptate pe arena din Bănie la derby-ul cu Universitatea Craiova.

Vlad Achim le-a transmis un mesaj tutuor suporterilor celor de la FC U Craiova 1948 prin intermediul rețelelor de socializare. Titularul grupării din Bănie a anunțat: „S-au pus în vânzare biletele pentru partida cu CS U! Vă așteptăm la meci”

ADVERTISEMENT

„Achim conduce echipa din teren, iar tu o conduci din tribune! Ia-ți bilet acum! Vă așteptăm în număr cât mai mare la stadion. Biletele vândute de către noi vor fi disponibile în Peluza Sud. Prețul unui bilet este de 15 lei. Biletele se pot achiziționa de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete, situată lângă Sala Polivalentă.

Pentru celelalte zone ale stadionului, biletele pot fi achiziționate de la restul punctelor de vânzare. Programul Magazinului Clubului: Luni-Vineri, între orele 9:00 – 18:00 Sâmbătă, 04/11/2023, între orele 10:00 – 21:15 Programul casei de bilete, de la Sala Polivalentă: Sâmbătă, 04/11/2023, între orele 12:00 – 21:15”, scrie în postarea lui FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Adrian Mititelu, despre derby-ul cu Universitatea Craiova: „Una e orgoliu, dușmănia și nebunia și alta este ceea ce putem noi”

Adrian Mititelu s-a resemnat după înfrângerea cu UTA Arad și este îngrijorat de următoarele partide ale grupării sale. Acesta este convins că FC U Craiova 1948 va urca în clasament, însă derby-ul cu Universitatea Craiova îi dă bătăi de cap finanțatorului.

„Nu uitați că întâlnim trei dintre cele mai bune echipe din România în următoarele trei meciuri, ceea ce este foarte greu pentru noi și nu știu pe unde vom scoate cămașa. Arbitrajul a contribuit serios ca de obicei, ne-am obișnuit cu asta, dar nu este cauza principală pentru înfrângere.

ADVERTISEMENT

Am schimbat sistemul, ne gândeam că pot să fie dificultăți cel puțin în primele două, trei meciuri. Am hotărât să schimbăm sistemul, jucătorii pe care îl avem parcă s-ar plia mai bine pe sistemul ăsta. Cu Bauza, Baten și Lacroix în teren cred că lucrurile stăteau altfel.

Vom reuși să evităm retrogradarea dar pentru asta va trebui să tragem foarte mult. Cu CS U e foarte greu, una e orgoliu, dușmănia și nebunia și alta este ceea ce putem noi. Probabil că vor face un meci bun în Giulești, așa presimt eu și noi suntem o echipă copleștită de probleme și lipsuri”, a spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT