Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Toate culisele despărțirii dintre Burcă și Dinamo: „Nu i-au propus să plece”

În cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA au fost dezvăluite detaliile din culisele despărțirii dintre Ovidiu Burcă și Dinamo.
01.12.2023 | 22:35
Toate culisele despartirii dintre Burca si Dinamo Nu iau propus sa plece
În cea mai recentă emisiune FANATIK SUPERLIGA au fost dezvăluite detaliile din culisele despărțirii dintre Ovidiu Burcă și Dinamo.
ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă a luat decizia de a pleca de la Dinamo după meciul pierdut cu FCSB, scor 1-0. El a fost înlocuit cu tehnicianul croat Zeljko Kopic, informație pe care FANATIK v-a prezentat-o în exclusivitate în după-amiaza zilei de vineri, 1 decembrie.

Toate culisele despărțirii dintre Burcă și Dinamo

La FANATIK SUPERLIGA, Cristi Coste a oferit mai multe detalii din culisele despărțirii dintre Ovidiu Burcă și Dinamo. Totul, după anunțarea plecării antrenorului de la formația din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

“A fost dorința specială a lui Burcă să fie singur la acea conferință de presă. El nu a comentat foarte mult. A zis că rămâne în relații de prietenie cu Andrei Nicolescu și cu toți cei de la Dinamo.

Dar, din câte am aflat noi (n.r. FANATIK) a fost o discuție mai aprinsă între Nicolescu și Burcă. Atunci, el a zis ‘Vreau să plec singur’. Burcă nu a fost demis, el a plecat. Din câte știu eu, nici Voicu, nici Nicolescu nu i-au propus să plece”, a spus Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Robert Niță după plecarea lui Burcă: “Nu trebuia să renunțe”

“De unde toți se despart și reziliază de comun acord? Absolut toți. A plecat că trebuia să plece. El se aștepta să îi bată pe FCSB, în contextul în care nu a bătut pe nimeni. A pierdut cu 1-0 chinuit.

Dar de ce nu a plecat când a fost pauza pentru echipele naționale? Adică tu te aștepți să bați echipa care are de 3 ori mai multe puncte decât tine, care e liderul campionatului. Și a spus ‘Ne așteptam să câștigăm’.

ADVERTISEMENT

Grupul acela a câștigat cu printr-un autogol cu Botoșani pe Arcul de Triumf. Și el a vrut să bată FCSB-ul. Așa și eu vreau să fiu Messi, dar nu pot. De ce să aștepți lucrurile astea. Și după meci au zis că se așteptau să câștige acel meci (n.r. cu FCSB).

Ei trebuie să se aștepte să bată echipele de la locurile 10-11 în jos. El trebuia să aștepte să îl dea afară sau să nu renunțe. Eu cred că e o greșeală că a plecat el acum și a celor care l-au susținut să facă asta”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Rapid player

ADVERTISEMENT