Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Toate culisele transferului lui Marian Aioani la Rapid. „A fost dorit de Lobonț” Cum a reacționat Hagi

Robert Niță a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA culisele transferului lui Marian Aioani de la Farul la Rapid. Bogdan Lobonț a insistat pentru portarul campioanei.
23.01.2024 | 11:25
Toate culisele transferului lui Marian Aioani la Rapid A fost dorit de Lobont Cum a reactionat Hagi
Toate culisele transferului lui Marian Aioani la Rapid. „A fost dorit de Lobonț” Cum a reacționat Hagi. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Marian Aioani este noul portar de la Rapid București și se pregătește să debuteze în tricoul giuleștenilor în derby-ul cu Dinamo, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Bogdan Lobonț l-a dorit pe titularul lui Gică Hagi, iar Robert Niță a dezvăluit culisele transferului.

Culisele transferului lui Marian Aioani la Rapid. „A fost dorit de Lobonț” Cum a reacționat Hagi

Marian Aioani a fost principala țintă a celor de la Rapid București după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, anunțat în exclusivitate de site-ul nostru. Robert Niță a dezvăluit toate culisele transferului de la Farul Constanța la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct doar pe site-ul FANATIK.RO de la ora 10:30 în fiecare luni, marți și miercuri.

ADVERTISEMENT

„În acest transfer are un cuvânt de spus Bogdan Lobonț pentru că pe lista Rapidului a mai fost un portar din România, doi din Bulgaria, un portar din Muntenegru, toți internaționali. Discuțiile în club împreună cu președintele Niculae, domnul Șucu, domnul Angelescu și Bogdan Lobonț au fost de analiză în primul rând.

Ultimul cuvânt privind ierarhia portarilor care erau doriți de către Rapid l-a avut Bogdan Lobonț, un fost mare portar și antrenorul cu portarii de la Rapid. I-a clasificat 1,2 și 3. Din fericire titularul postului și pe lista lui Bogdan Lobonț ajunge la Rapid, Aioanei a fost alesul lui Lobonț în primul rând.

ADVERTISEMENT

A fost dorinața expres a lui Daniel Niculae să vină un portar român. Nico spune «Avem nevoie și pentru academia noastră, pentru copii noștri de idoli români, de jucători români. Dacă este nevoie plătim, dăm un ban în plus dacă este nevoie, dar dăm un ban în plus pe un român pe care să îl promovăm, să îl ducem la echipa națională și de acolo să aibă de câștigat fotbalul românesc și domnul Hagi”, a declarat Robert Niță.

Cum a reacționat Hagi: „Dă dovadă de foarte mare înțelegere”

Robert Niță a mărturisit că Gică Hagi nu s-a opus transferului lui Mihai Aioani la Rapid București, ci din contră. Acesta s-a declarat mulțumit de jucătorul crescut la Farul Constanța merge la mai bine și speră să îi rămână recunoscător pentru dezvoltarea lui de până acum.

ADVERTISEMENT

„Clauzele respective se referă la prezența lui Moldovan în anturajul echipei naționale, de unde va avea de câștigat și Farul domnului Hagi. Meritele de rigoare pentru domnul Hagi, la fel ca și în cazul lui Borza, domnul Hagi dă dovadă de foarte mare înțelegere.

Renunță la portarul cu care a câștigat campionatul, renunță la unul dintre jucătorii exponențiali. La Craiova a jucat impecabil și este greu, îl pierde pe Artean cu 7 zile înainte să înceapă campionatul după două zile de la meciul de la Craiova îl pierde și pe Aioani, doi jucători foarte, foarte importanți pe axul central.

ADVERTISEMENT

Îl are pe Buzbuchi acolo, este cât de cât acoperit. La fel cum a spus-o domnul Hagi, când este vorba de traiectoria unui jucător crescut de mine pentru mine un leu în plus sau în minus este la fel, dacă jucătorul se duce la mai bine și va fi toată viața recunoscător că a crescut, s-a dezvoltat și a plecat de la Farul la mai bine”, a mai spus Niță la FANATIK SUPERLIGA.

„Rapid nu dă doar o lovitură de imagine, ci și fotbalistic”

„Rapid nu dă doar o lovitură de imagine, ci și fotbalistic. Pleacă portarul echipei naționale și vine un portar român, un portar tânăr care din punct de vedere al talentului, fără a lua absolut nimic din meritul și nivelul lui Moldovan, dar dacă ne uităm puțin Moldovan ajunge ca rezervă în Giulești la o echipă de Divizia B, iar Aioani vine titular în Giulești de la echipa campioană.

Să sperăm că și Aioani va confirma la Rapid, va deveni un portar important în fotbalul românesc și va fi vândut cu mai mult în străinătate”, a declarat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

BREAKING NEWS | Marian Aioani, NOUL TRANSFER al Rapidului | TOATE DETALIILE MUTARII

ADVERTISEMENT