Fotbal intern

Toni Petrea, analiză după ultimele două eșecuri cu FCSB: ”Trebuie schimbate anumite lucruri”

13.02.2021 | 14:51
Toni Petrea analiza dupa ultimele doua esecuri cu FCSB Trebuie schimbate anumite lucruri
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei FCSB, Toni Petrea, a făcut o analiză după ultimele două eșecuri și le-a cerut jucătorilor săi să schimbe anumite lucruri pentru partida cu FC Hermannstadt, din etapa a 23-a din Liga 1.

Apele sunt extrem de tulburi la gruparea roș-albastră, fanii cerându-i demisia managerului Mihai Stoica, pe care îl acuză că este cel care a decis să fie odihniți mai mulți jucători la partida cu Dinamo din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a transmis un  mesaj ferm după acest scandal, dar nu se simte însă dator să aplaneze conflictul apărut, declarând că la clubul său decizia îi aparține în totalitate.

Analiza lui Toni Petrea după ultimele eșecuri ale FCSB-ului

”Încercăm să trecem peste momentul mai puțin plăcut după înfrângerea din Cupă. Trebuie să depășim momentul și e bine că urmează un alt meci imediat și ai posibilitatea să arăți că ce s-a întâmplat a fost un accident”, și-a început Toni Petrea analiza după ultimele eșecuri ale celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Am discutat și am analizat ceea ce nu a funcționat și ceea ce nu ne-a plăcut la ultimele două meciuri și cred că jucătorii au conștientizat și au realizat că trebuie schimbate anumite lucruri. Îmi doresc ca de la meciul următor aceste lucruri să nu mai apară în jocul nostru și să avem o exprimare mai bună, atât ca joc, cât și ca rezultat”, a mai spus el.

”Vom întâlni o echipă solidă, care a avut o exprimare bună în ultima perioadă și care primește destul de puține goluri. Asta arată sunt foarte bine organizați și pierd foarte greu meciurile, dar mergem acolo cu gândul de a câștiga. Hermannstadt e mai atentă pe faza de apărare și pleacă destul de bine pe contraatac, dar cred că organizarea defensivă e punctul lor forte”, a continuat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Frigul nu îl sperie pe antrenorul de la FCSB

”Octavian Popescu este un jucător tânăr, un jucător valoros, dar ceea ce mă preocupă în acest moment este grupul în ansamblu și nu un jucător anume. Bineînțeles, cu calitățile pe care le au pot decide faze din joc care pot duce la câștigarea unui meci, dar mă interesează în primul rând grupul și echipa”, a afirmat Toni Petrea.

Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit în final și de faptul că la meciul cu Hermannstadt, care va avea loc duminică, 14 februarie, de la ora 19:45, se anunță a fi minus 7 grade Celsius: ”Probabil că la ora meciului vor fi temperaturi negative, dar nu trebuie să căutăm motive. Trebuie să adaptăm la suprafața de joc, la codițiile meteo și să intrăm deciși să câștigăm jocul cu orice preț”.

ADVERTISEMENT

După dialogul de la distanță dintre Gheorghe Mustață și Mihai Stoica cauzat de eliminarea din Cupa României, dar și intervenția promptă a finanțatorului Gigi Becali, liderul fanilor formației FCSB pare că a revenit la sentimente mai bune, însă amenință că va ieși ”iureș” dacă ”roș-albaștrii” nu vor cuceri titlul.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt – FCSB: 1,47 este cota pentru „total goluri: 2-4”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT