Fotbal intern

Toni Petrea confirmă Fanatik: ”Florin Tănase, apt pentru U Craiova – FCSB”. Video

17.12.2020 | 16:34
Toni Petrea confirma Fanatik Florin Tanase apt pentru U Craiova  FCSB Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul Toni Petrea a anunțat că jucătorul Florin Tănase este apt pentru meciul U Craiova – FCSB, din etapa a 14-a a Ligii 1, confirmând astfel informația oferită de FANATIK.

FANATIK a scris încă de miercuri că fotbalistul ”roș-albaștrilor” s-a recuperat după accidentarea suferită în meciul cu UTA Arad și va putea intra din primul minut în derby-ul de pe ”Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Căpitanul bucureștenilor nu a făcut deplasarea pentru meciul de la Cluj de săptămâna trecută, s-a pregătit separat la antrenamentele de vineri şi sâmbătă şi nu a resimţit dureri.

Toni Petrea anunță că în meciul U Craiova – FCSB ar putea juca și Florin Tănase

În conferința de presă susținută înaintea derby-ul U Craiova – FCSB, tehnicianul Toni Petrea a confirmat informația oferită de FANATIK și a anunțat că Florin Tănase va fi în lotul pentru întâlnirea din Bănie.

ADVERTISEMENT

”Tănase a intrat în antrenamentele normale ale echipei, este în lot, până mâine (n.r. – vineri) vom vedea dacă va intra din primul minut sau pe parcursul jocului. Noi căutăm să ne adaptăm la ceea ce avem. Poate ne lipseşte Sergiu Buş, dar noi încercăm să suplinim acea lipsă a atacantului central. El nu va putea juca nici mâine seară, nici luni”, a declarat Petrea.

”Urmează o partidă dificilă, cu un adversar bun, cu un moral bun. Noi venim după această înfrângere nemeritată de la Cluj. Însă cred că am trecut peste acest moment şi suntem pregătiţi pentru a trata meciul de mâine seară foarte serios

ADVERTISEMENT

Suntem concentraţi şi cu dorinţă de a câştiga. Şi etapa trecută am avut probleme cu jucătorii suspendaţi. Trebuie să găsim variante. Sper ca cel care va intra în locul lui George Miron să facă un joc foarte bun”, a continuat tehnicianul de la FCSB.

”Nu vreau să discut pe tema arbitrajului, nu vreau să fac nicio referire la ce s-a întâmplat la Cluj. Am convingerea că cel care va oficia mâine va face un meci foarte bun”, a încheiat Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Deși FCSB a pierdut de șase ori în ultimii zece ani cu CFR Cluj, roș-albaștri au reușit de fiecare dată să își revină și nu au pierdut niciodată următorul meci. Astfel, jucătorii lui Toni Petrea ar putea avea un avantaj înaintea derby-ului din Bănie.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 4,85 este cota pentru „x pauză / x final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT