Sport

Toni Petrea, demis de la U Cluj după eșecul cu CFR!? Eugen Neagoe e favorit să-i ia locul

Toni Petrea are șanse mari să plece de la Universitatea Cluj după 3-4 cu CFR Cluj. Eugen Neagoe se întoarce după doar 9 luni?
21.08.2023 | 23:57
Toni Petrea demis de la U Cluj dupa esecul cu CFR Eugen Neagoe e favorit sai ia locul
Toni Petrea are doar 6 meciuri ca antrenor al lui U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu FOTO: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Toni Petrea avea sabia deasupra capului înainte de derby-ul orașului Cluj, iar înfrângerea dramatică împotriva rivalilor îi poate fi „fatală” antrenorului „șepcilor roșii”, după ce CFR a revenit de la 0-2.

Toni Petrea, aproape demis de la U Cluj! Revine Eugen Neagoe?

Conducerea clubului și tehnicianul au decis ca fostul antrenor al FCSB să fie pe bancă la derby-ul cu CFR Cluj, așa cum FANATIK a dezvăluit, însă înfrângerea împotriva marii rivale ar putea să pună capăt aventurii sale la „U”.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Eugen Neagoe are șanse mari să îl înlocuiască pe Anton Petrea. Cert este că actualul antrenor al „șepcilor roșii” va fi înlocuit în proporție de 90%.

Toni Petrea și-ar fi putut salva postul, după „dubla” de vis a lui Ianis Stoica, însă defensiva sa a cedat în cel mai prost moment, exact înainte de pauză, iar acel gol a cântărit enorm în revenirea lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea, schimbat cu Eugen Neagoe? „Geană” se poate întoarce pe Cluj Arena după doar 9 luni

Eugen Neagoe are avantajul că i-a mai antrenat pe „studenți” în urmă cu doar șase luni și cunoaște foarte bine lotul. Antrenorul a plecat de la Universitatea Cluj după ce a fost ofertat de Mihai Rotaru la Craiova.

Tehnicianul a pregătit „șepcile roșii” în perioada august-decembrie 2022, iar în acest moment este liber de contract. Ioan Ovidiu Sabău a fost de asemenea pe listă.

ADVERTISEMENT

Astfel, Toni Petrea o poate părăsi pe Universitatea Cluj după doar șase meciuri pe banca ardelenilor. „Șepcile roșii” sunt pe locul 12, cu doar șase puncte.

Petrea a fost foarte deranjat și de faptul că a pierdut susținerea galeriei, care i-au cerut demisia, lucru ce s-a întâmplat și la finalul derby-ului cu CFR Cluj: „În fotbalul românesc nu mă mai surprinde nimic. Am discutat cu cei din conducere, dacă nu mai sunt mulțumiți, eu nu țin de scaun”.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului trebuia să ia rapid o decizie, ținând cont că are meci peste doar șapte zile în deplasare cu FC Hermannstadt, iar noul staff tehnic are nevoie de timp pentru a pregăti meciul.

  • 9 iunie 2023 e data la care Toni Petrea a semnat cu Universitatea Cluj, adică în urmă cu doar 2 luni și jumătate
ADVERTISEMENT