Sport

Mihai Pintilii a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să devină secundul lui Edi Iordănescu la națională: „M-au emoționat declarațiile lui MM!”. Video

Mihai Pintilii, antrenor secund la FCSB, a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să devină secundul lui Edi Iordănescu la echipa națională a României.
05.02.2022 | 14:26
Mihai Pintilii a dezvaluit motivul pentru care a refuzat sa devina secundul lui Edi Iordanescu la nationala Mau emotionat declaratiile lui MM Video
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, noul selecționer al naționalei României, l-ar fi dorit pe postul de antrenor secund pe Mihai Pintilii, alături de care a lucrat în scurta perioadă petrecută la FCSB.

Toni Petrea s-a infectat cu COVID-19

Secundul FCSB-ului susține că a refuzat oferta selecționerului Edi Iordănescu de a veni pe banca naționalei României, deoarece are o legătură aparte cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mihai Pintilii a anunțat că Toni Petrea s-a infectat cu COVID-19, motiv pentru care îl va înlocui pe banca FCSB-ului, la meciul cu FC U Craiova.

„Am venit pentru că Toni (n.r. Petrea) a ieșit pozitiv joi. Am mai fost în situația asta. Poate mai grav, la Topola. Cred că ne vom descurca.

ADVERTISEMENT

Nu cred că sunt pregătit să fac pasul acesta, să fiu principal. În acte sunt delegatul echipei. Am ales drumul acesta pentru că acest club mi-a făcut un nume în fotbal.

Îi mulțumesc lui Edi că mi-a propus. M-au emoționat declarațiile lui MM. Au contat. Mă bucur că am rămas aici, că avem un grup unit. Suntem pe drumul cel bun și mâine avem un meci important.

ADVERTISEMENT

Ca antrenor, vezi diferit lucrurile. La început, am spus că nu o să fiu niciodată antrenor, dar a început să-mi placă. Am învățat multe. Luăm fiecare meci în parte și vom vedea cu câte puncte vom intra în play-off.

În play-off, se va decide totul. Important e ca la ora jocului băieții să fie montați. Ok, învățăm din greșeli. De cinci ani tot învățăm. Eu sper ca, în timp, tinerii jucători să capete experiență.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place Edjouma. Fiecare jucător e unic în felul lui. Nu mai am sentimentul că aș vrea să intru în teren, pentru că nu mă mai văd printre jucători. Sincer, mâine îmi doresc 1-0 și nimic mai mult. Trebuie să așteptăm ca CFR-ul să se împiedice.

Și eu sper ca România să se califice. Cred că Edi va face față cu brio. Clar ai ce să înveți de la el, iți explică 200%. Am mare încredere”, a declarat Mihai Pintilii, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC U Craiova.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 51 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 4,45 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT