Life

Trupa Desperado lansează noul album pe care și Tony Poptămaș cântă o piesă

Trupa Desperado lansează în aceste zile noul album, unul de care liderul trupei, Sandy Deac, este foarte mândru. Pe lângă Trupa, pe album cântă și Gențiana Ganea, dar și Tony Poptămaș.
21.02.2024 | 14:25
Trupa Desperado lanseaza noul album pe care si Tony Poptamas canta o piesa
Tony Poptămaș, colaborare de succes cu trupa Desperado. Cântărețul scoate surpriză după surpriză.
ADVERTISEMENT

“Aș iubi mai mult”, piesă intens difuzata pe radio marchează colaborarea cu Gențiana, cunoscuta artista și ea de loc din Târgu-Mureș. Albumul se va lansa in format CD și este sau va fi prezent pe toate platformele de muzică, fiind distribuit de Cat Music.

Desperado lansează albumul Succesuri & Eșece – Opere alese în care Tony Poptămaș cântă o piesă

Tony Poptămaș a cunoscut celebritatea atât pe rețelele de socializare, dar și pe scenă. Cântărețul român este stabilit în Norvegia, având deja câteva albume de muzică country pop si de alte genuri. Acum, el apare din nou și pe noul album al Trupei Desperado.

ADVERTISEMENT

Stilul formației este country rock și trupa a fost înființată în anul 1998. Membrii trupei sunt muzicieni de renume și provin din alte formații de succes. Nu există român care sa nu fi auzit “Am cazanul meu”, “Lenea”, “La fel ca tata” și alte mari șlagăre ale trupei.

Albumul are 11 piese, atât în limba română, cât și în limba engleză. Melodiile se anunță să fie hituri pentru iubitorii acestui gen muzical, cu atât mai mult cu cât cei din formație sunt acompaniați și de alte 2 nume importante ale muzicii din România (Norvegia).

ADVERTISEMENT

Desperado a vrut să îl includă și pe Tony cu celebra melodie „You’re a beauty”.  Piesa pare similară cu stilul pe care-l abordează Garth Brooks, însă asta are mult de-a face cu vocea artistului. Melodia este country-rock-pop și a reușit să intre cu brio în inimile oamenilor, încă de la momentele lansării acesteia.

Piesa Desparado & Tony Poptămaș, o poveste de iubire în stil country

“You’re a beauty” reflectă povestea unui cowboy care zboară către Nashville. În timpul zborului, este cucerit de frumusețea unei pasagere. La scurt timp, va conștientiza că ea ascunde un trecut misterios. Cowboy-ul este foarte îndrăgostit și are de gând să o salveze de lumea periculoasă de care ea era înconjurată, precizează liderul trupei, Sandy Deac.

ADVERTISEMENT

“Dragostea e oarbă dar de multe ori ciudată și chiar caraghioasă. “You’re a beauty”, este varianta în limba engleză a piesei “Frumoasă, dar a nimănui” și amândouă vor fi prezente pe noul album Desperado care va apărea în 2024”, spune tot Sandy Deac, complet satisfăcut de calitatea albumului ce urmează să fie lansat.

Tony Poptămaș a scos câte un hit în fiecare an

Cântărețul este extrem de apreciat mai ales de urmăritorii competiției Eurovision, unde a avut câteva prestații impresionante. A luat parte la Selecția Națională în anii 2006, 2007 și 2010, în două ocazii tot cu trupa Desperado, iar acum zece ani cu împreună cu Lumința Anghel și Mircea Piper. În concursul Eurovision România a ajuns de două ori pe locul al doilea și o dată s-a clasat pe locul patru.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Tony Poptămaș se mândrește și cu premiul pe care l-a câștigat la un alt festival important de la noi din țară. A obținut Cerbul de Bronz în anul 2008, în cadrul competiției Cerbul de Aur de la Brașov, împreună cu Trupa Desperado. Iar din momentul respectiv, solistul a luptat din greu pentru a-și îndeplini visul. A compus zeci de melodii și a generat piese de succes.

ADVERTISEMENT
Tags: