Life

Top cele mai bine îmbrăcate femei din România. Cine e pe primul loc, alegerea lui Cătălin Botezatu e surprinzătoare

Topul cu cele mai bine îmbrăcate femei din România. Cine e pe primul loc, conform lui Cătălin Botezatu. Alegerea sa poate fi una surprinzătoare.
21.01.2023 | 11:58
Top cele mai bine imbracate femei din Romania Cine e pe primul loc alegerea lui Catalin Botezatu e surprinzatoare
Top cele mai bine îmbrăcate femei din România Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Care sunt cele mai bine îmbrăcate femei din țara noastră. Topul făcut de Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai celebri designeri de la noi din țară.

Top cele mai bine îmbrăcate femei din România

Cele mai stilate femei din România, în viziunea lui Cătălin Botezatu. Designerul a spus care sunt cele mai bine îmbrăcate dive de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Topul trei al celor mai bine îmbrăcate femei din țara noastră începe cu Camelia Șucu, despre care designerul care numai cuvinte bune de spus. Fosta soție a lui Dan Șucu ocupă primul lor la capitolul femei stilate din România.

În ceea ce-i privește pe bărbați, Cătălin Botezatu a spus, mai în glumă, mai în serios, că el este cel mai stilat bărbat din țară.

ADVERTISEMENT

„Părerea mea este că cea mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu, la această oră! La capitolul bărbați, pe primul loc e Cătălin Botezatu, evident! Glumesc, dar nu văd unul mai bine îmbrăcat ca mine pe aici!” , a declarat designerul, pentru Click!.

Cine sunt femeile din topul lui Cătălin Botezatu de pe locurile 2 și 3

Revenind la topul femeilor cu cel mai mult stil din țară și care se îmbracă cel mai bine, Cătălin Botezatu a inclus-o pe locul al doilea pe Andreea Berecleanu, despre care spune că este o femeie elegantă și superbă.

ADVERTISEMENT

„Este o femeie superbă, stilată, deosebită. Se îmbracă bine, este elegantă.”, a declarat acesta.

Topul lui Cătălin Botezatu despre cele mai bine îmbrăcate femei din la noi din țară este încheiat de Andreea Marin, pe care celebrul designer și jurat de la Bravo, ai stil nu numai pentru stilul său impecabil, ci și pentru faptele sale bune și acțiunile umanitare.

ADVERTISEMENT

 „Andreea Marin, pe care o admir și s-a pus în slujba oamenilor cu probleme, care încearcă să facă lucruri lăudabile. Poate e mai important să faci asta decât ce vorbești.”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT