News

Topul figurilor pe litoralul românesc. Ce note de plată incredibile au fost achitate la mare. Zeci de mii de euro pentru șampanie adusă cu roaba pe muzica Champions League

Mamaia este raiul celor care vor să-și etaleze darea de mână. Așa au apărut notele de plată astronomice la finalul unor petreceri în cluburile stațiunii de la Marea Neagră.
07.05.2022 | 10:23
Topul figurilor pe litoralul romanesc Ce note de plata incredibile au fost achitate la mare Zeci de mii de euro pentru sampanie adusa cu roaba pe muzica Champions League
Clienții cluburilor din Mamaia cheltuie sute de mii de euro pe șampanie de lux Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Patronii de cluburi au încurajat obiceiurile clienților cu resurse financiare importante, români sau străini, începând să vândă celebrele roabe cu băutură sau şampanie de zeci de mii de euro.

Ce note de plată incredibile au fost achitate la mare

O competiţie neoficială a clienţilor de la petrecerile de 1 mai este suma de pe nota de plată plătită la finalul serii. Astfel, totalul celor mai mari note de plată din ultimii ani se apropie de jumătate de milion de euro.

ADVERTISEMENT

Potrivit Antena 3, pe locul 5 în topul notelor de plată ridicol de mari se află o una plătită în 2017 de 30.000 de euro la un club din Mamaia pentru 43 de litri de şampanie. Clientul a lăsat și un bacșis de… 4.000 de euro.

Tot în 2017, un italian care lucrează în domeniul IT a lăsat 45.000 de euro la finalul unei petreceri.

ADVERTISEMENT

Locul 3 este ocupat de nota de plată primită în 2018 de un client care a participat la concertul raperului american Tyga. Acesta a comandat un show cu artificii, şampanie şi ospătari în valoare de doar 50.000 de euro.

Următoarea notă de plată din topul nostru are o valoare dublă față de precedenta. Așadar 100.000 de euro plătiți, tot în 2018, pentru doar o singură şampanie de lux, care a fost vedeta petrecerii din acel an la malul mării.

ADVERTISEMENT

Însă, cea mai mare notă de plată a ultimilor ani a fost plătită în 2013, tot într-un club din Mamaia. Un englez din Liverpool a scos atunci din portofel 200.000 de euro pentru o singură sticlă de şampanie de lux.

Britanicul venise în România sa se distreze la malul mării și a ales să o facă în stil mare.

Tags: