News

Tragedie fără margini, în Neamț. Copil de doi ani, mort după ce a căzut într-un lighean cu apă

Un copil de doi ani, din județul Neamț, a fost găsit mort după ce a căzut într-un lighean cu apă. Micuțul se juca în curte.
01.04.2024 | 11:05
Tragedie fara margini in Neamt Copil de doi ani mort dupa ce a cazut intrun lighean cu apa
Copil de doi ani, mort după ce a căzut într-un lighean cu apă. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Caz șocant în județul Neamț, unde un copil de doi ani a fost găsit mort după ce a căzut într-un lighean cu apă. Micuțul s-a înecat, trupul neînsuflețit fiind descoperit de mamă și bunică, în curtea gospodăriei.

Copil de doi ani, mort după ce s-a înecat într-un lighean cu apă

Tragedia a avut loc duminică, 31 martie, în localitatea Gândiți, din județul Neamț. Micuțul se afla în curte și se juca. Tot aici erau și mama și bunica băiețelului. Într-o clipă de neatenție, copilul a căzut cu fața în ligheanul plin cu apă.

ADVERTISEMENT

A fost văzut mult prea târziu de familie. Bunica, în vârstă de 53 de ani, a sunat la 112, în timp ce mama încerca să îl resusciteze. La fața locului a ajuns o ambulanță, fiind efectuate manevre de resuscitare și de cadrele medicale.

Din păcate, copilul nu a putut fi salvat. La fața locului au ajuns și oamenii legii pentru desfășurarea cercetărilor. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

ADVERTISEMENT

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului stabilind faptul că, în timp ce minorul se afla în curtea locuinţei, împreună cu mama şi bunica sa, în timp ce se juca, într-un moment de neatenţie, acesta ar fi căzut cu faţa într-un lighean cu apă.

Atât mama acestuia cât şi un echipaj medical sosit la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare, din nefericire fără efect, fiind declarat decesul minorului”, a transmis IPJ Neamț.

ADVERTISEMENT

Un băiețel a fost găsit fără suflare, în Dolj. A băut soluție pentru deparazitat oile

Un alt caz terifiant s-a petrecut, cu o săptămână în urmă, în județul Dolj. Un copil, în vârstă de doi ani, și-a pierdut viața într-un mod cumplit. Micuțul a băut dintr-o soluție pentru deparazitat oile.

El se afla la o stână de oi, alături de mama și tatăl lui. La un moment dat, substanța toxică ar fi ajuns în mâinile băiețelului, fără ca familia să observe. Ar fi băut din ea, iar apoi a început să se simtă rău.

ADVERTISEMENT

Înainte ca părinții să își dea seama ce s-a întâmplat, deja era mult prea târziu. Au sunat la 112 anunțând că micuțul a consumat acea soluție, însă echipajul medical sosit la stâna respectivă nu a putut face nimic pentru a-l salva.

ADVERTISEMENT