News

Tragedie în Anglia. Georgiana, o româncă de numai 22 de ani a încetat din viață. „Ne-ai rupt sufletul, prea devreme ai plecat”

O tânără de doar 22 de ani a murit pe un pat de spital din Anglia, din cauza unei afecțiuni cardiace. Fata suferea de o boală grea de mai bine de doi ani și medicii nu au putut să o mai salveze.
08.08.2022 | 18:51
Tragedie in Anglia Georgiana o romanca de numai 22 de ani a incetat din viata Neai rupt sufletul prea devreme ai plecat
Jojo, tânăra de 22 de ani care a murit în Anglia. Foto: FB
ADVERTISEMENT

Fata era pozitivă, vioaie și ”plină de viață”, conform cunoscuților. Reporterbuzoian.ro anunță că Jojo, sau Georgiana, a aflat că suferă de insuficiență cardiacă de gradul trei în urmă cu doi ani.

Cum a murit Georgiana, o tânără de doar 22 de ani

Originară din Săgeata, fata se mutase la Buzău. Acolo începuse o carieră în machiaj, având real succes printre fetele din oraș. Pagina de Facebook a lui Jojo a fost împânzită de mesaje triste, atunci când toată lumea a aflat că frumoasa tânără nu mai e.

ADVERTISEMENT

”Ce mai e viața în ziua de azi? Nu mai e absolut nimic! Dumnezeu a ales să ia sub aripa lui încă un înger. Un înger plin de viață și de fericire care mereu era tot un zâmbet. Din păcate viața e nedreaptă. Încă un boboc de floare a mai plecat la ceruri. Să ai grijă de nepoțeii tăi, pe care îi iubeau nespus de mult”, i-a transmis un nepot.

”Încă nu îmi vine să cred că ai plecat de lângă noi Geo, ai fost cea mai bună prietenă a mea și așa vei rămâne. Pe cine mai sun eu să îi spun toate ofurile mele, nimeni nu mă înțelegea mai bine decât tine, cine mai îmi dă sfaturi acum.

ADVERTISEMENT

Vei rămâne veșnic în sufletul meu! Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet frumos! Te voi iubi mereu”, i-a transmis cea mai bună prietenă.

”Ai plecat prea devreme dintre noi, mult prea devreme. Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Ne vei lipsi atât de mult tuturor celor care ne-ai înseninat zilele, ne vor lipsi glumele tale, ne vei lipsi tu.

ADVERTISEMENT

Încă nu pot realiza și nu pot accepta vestea cumplită. Cum tu, o ființă mereu cu zâmbetu pe buze și optimistă ai reușit să te prăbușești? Doamne, nu am cuvinte. Se pare că Dumnezeu a avut nevoie de tine alături de El, încă o floare în grădina Lui.

Vei rămâne veșnic în sufletele noastre! Nu te vom uita niciodată, ai fost o colegă și o prietenă minunată”, i-a transmis și o colegă.

ADVERTISEMENT

”Jojo a mea, ne-ai rupt sufletul! Amintirile sunt multe și ar fi trebuit să râdem împreună, te aștept în Penny sora mea, să ne luăm pâine caldă și proșuto.

Prea devreme ai plecat, nu ai apucat să-l cunoști pe Alexuț. Sufletul meu vesel, te voi iubi până la îngeri. Drum lin lângă îngeri sora mea”, a comentat o altă prietenă îndurerată.

ADVERTISEMENT
Tags: