News

Tragedie în Brăila, înainte de Crăciun. Un bărbat și-a ucis soția, după care s-a spânzurat

Un brăilean s-a spânzurat, însă înainte și-a ucis cu sânge rece soția, martor la crimă fiind copilul familiei, în vârstă de 14 ani.
19.12.2022 | 12:40
Tragedie in Braila inainte de Craciun Un barbat sia ucis sotia dupa care sa spanzurat
Crimă șocantă în Brăila. Foto: Observatorph
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 47 de ani locuia împreună cu familia sa în comuna Râmnicelu. Nu se cunosc momentan motivele pentru care individul și-a ucis soția.

Un brăilean și-a ucis soția, după care s-a spânzurat

Cert e că după ce a comis crima s-a spânzurat în spatele gospodăriei sale, Poliția fiind chemată chiar de copilul cuplului, un băiat în vârstă de 14 ani.

ADVERTISEMENT

”La data de 18 decembrie, în jurul orei 20,45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către un tânăr în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că tatăl său ar fi înjunghiat-o cu un cuţit pe mama sa.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii, iar din primele date se pare că un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Râmnicelu, în timp ce se afla la domiciliul comun, pe fondul unui conflict spontan pe care l-ar fi avut cu soţia sa, în vârstă de 43 de ani, ar fi înjunghiat-o cu un cuţit în zona pieptului, după care a părăsit locuinţa.

ADVERTISEMENT

La faţa locului au intervenit şi echipajele medicale, pentru acordarea de ajutor de specialitate femeii, pe care au declarat-o decedată”, a transmis IPJ Brăila.

Oamenii legii au transmis că vor continua cercetările. În acest sens, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, cu ajutorul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, va investiga dosarul penal întocmit pentru infracțiunile de omor și ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, un caz similar șoca România. Atunci, un tânăr de 17 ani și-a ucis mătușa nevăzătoare pentru a-i fura banii. Crima oribilă s-a petrecut în Mediaș, acolo unde tânărul le-a mărturisit polițiștilor că a ucis-o pentru a-i lua banii.

Cu toate acestea, familia spune că băiatul avea oricând acces la cardul femeii, deci nu banii au fost adevăratul motiv. În condițiile în care se bănuiește că acesta se droga, anchetatorii analizează mai multe scenarii macabre.

ADVERTISEMENT

”A luat hotărârea de a o omorî pentru a-i putea fura banii. Imediat după aplicarea loviturilor, inculpatul a întreținut cu victima decedată un raport sexual”, a transmis Ruginosu Mihaela, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

ADVERTISEMENT
Tags: