Sport

Tragedie în fotbalul românesc. Un jucător din Liga 3, decedat după ce s-a izbit cu mașina de un copac

În această dimineață, un tânăr din Sângeorz-Băi și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier petrecut la Ilva Mică.
02.08.2021 | 15:38
Tragedie in fotbalul romanesc Un jucator din Liga 3 decedat dupa ce sa izbit cu masina de un copac
ADVERTISEMENT

Veste tragică anunțată luni, 2 august, de clubul de Liga 3 Someșul Dej, ocupanta locului 7 din 10 în Seria a 10-a în sezonul trecut.

Unul dintre portarii din lot, Raul Negrea, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier petrecut în această dimineață în județul Bistrița-Năsăud la doar 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Tragicul accident a avut loc în această dimineață, pe DN17 D, pe raza localității Ilva Mică. Raul Negrea se afla la volanul unui autoturism, când a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în decor, unde a izbit violent un copac.

S-a izbit de un copac și a decedat pe loc

Echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăr, acesta fiind deja decedat. Acesta rămăsese prins între fiarele contorsionate ale autoturismului.

ADVERTISEMENT

Tragedia s-a petrecut azi-dimineață pe Drumul Național 17D între localitățile Sângeorz-Băi și Ilva Mică. Conform polițiștilor bistrițeni, ”un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac pe malul râului Someș.

În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi, șoferul autoturismului”.

ADVERTISEMENT

Șoferul mașinii care s-a izbit de copac era chiar jucătorul echipei Someșul Dej. ”Tânărul prezenta leziuni incompatibile cu viața.

După constatarea decesului de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud, pompierii au procedat pentru extragerea victimei (care era încarcerată) și predarea acesteia către Serviciul de Medicina Legală”, au anunțat pompierii bistrițeni.

ADVERTISEMENT

Someșul Dej va retrage numărul 1

În memoria fostului ei jucător, Someșul Dej transmite că va retrage tricoul cu numărul 1, purtat de tânărul în vârstă de 21 de ani.

Cu mare regret, anuntăm trecerea în neființă, mult prea rapidă, a portarului echipei noastre, Negrea Raul.
Tricoul cu numărul 1 va fi retras de la FC Someșul Dej.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a comunicat Someșul Dej.

ADVERTISEMENT