News

Tragedie în Italia. O româncă a ucis un copil de doi ani, pe tatăl și bunica lui: “Părea letargică și deprimată”

Visul de libertate și aventură a unei românce din Italia s-a transformat într-o tragedie cu consecințe devastatoare în provincia Belluno.
10.07.2023 | 16:50
Tragedie in Italia O romanca a ucis un copil de doi ani pe tatal si bunica lui Parea letargica si deprimata
O româncă din Italia a locuit șapte luni în mașină. Foto: Colaj Fanatik/Capturi YouTube.
ADVERTISEMENT

Angelika Hutter, o tânără de origine română în vârstă de 31 de ani, a fost implicată într-un tragic accident în stațiunea montană Santo Stefano di Cadore, provincia Belluno din Veneto, Italia, joi, 6 iulie. Tânăra călătorea prin Europa de peste șapte luni, având mașina sa, un Audi A3 negru, ca locuință. Din păcate, visul ei de libertate și aventură s-a încheiat într-un mod tragic.

Accident mortal în Italia

Potrivit anchetatorilor, Angelika circula cu o viteză de peste 70 km/h într-o zonă cu limită maximă de viteză de 50 km/h. Pierzând controlul volanului, mașina sa a urcat pe trotuar și a lovit o familie de italieni. În urma impactului, trei persoane au murit: tatăl, fiul și bunica, în timp ce mama copilului a fost rănită.

ADVERTISEMENT

Angelika a fost arestată și se află în închisoare, fiind acuzată de omor stradal. Tânăra susține că nu-și amintește nimic din momentul tragic și că alternează între momente de luciditate și izbucniri de lacrimi de nestăpânit. Avocatul ei afirmă că tânăra duce o bătălie internă și simte responsabilitatea pentru cele trei vieți pierdute.

Investigațiile continuă, iar noi detalii apar despre viața tinerei. Angelika are un frate care locuiește în Augsburg, iar părinții săi au emigrat în Germania din România când ea era mică. Tânăra a crescut într-un mic oraș din regiunea Bavaria, iar vecinii o descriu ca pe o fată tăcută și rezervată.

ADVERTISEMENT

Ea era logodită cu un poștaș și își promova activitatea de artist pe Instagram, încercând să vândă lucrări multimedia, desene în acuarelă, mobilier decorat manual și felicitări de nuntă. Cu toate acestea, afacerea ei nu a avut succes.

 

 

„Angelika duce o bătălie internă pentru că simte responsabilitatea de a fi ucis trei persoane. Se referă continuu la acel abis, dar nu-și amintește nimic din accident, de parcă ar fi îndepărtat totul, de parcă ea nu ar fi fost acolo”, a declarat  avocatul Angelikăi din Italia.

ADVERTISEMENT

Șoferița părea “deprimată”

Viața lui Angelika Hutter din ultimele luni a constat în călătorii în Europa, mâncat și dormit în mașina sa. Vecinii din Germania o descriu ca fiind o “fată tăcută și rezervată”. Aceasta era logodită cu un poștaș și încerca să-și vândă lucrările artistice pe internet, însă afacerea nu a avut succes.

„Părea letargică și deprimată. Conducea o mașină neagră. A împins o saltea în ea, dar în afară de asta nu și-a luat mare lucru cu ea. Se spunea că plecase în sudul Europei”, a precizat un vecin din Germania.

ADVERTISEMENT

Ancheta privind accidentul se află în desfășurare, iar procurorii din Belluno vor coopera cu autoritățile germane pentru a obține informații suplimentare și a construi un portret al suspectei. Cauza accidentului este în continuare neclară, iar anchetatorii examinează mai multe ipoteze, inclusiv aceea a unui accident sau a unui gest voluntar.

Angelika Hutter a fost interogată în fața judecătorului de instrucție din Belluno luni dimineață, 10 iulie, în cadrul procesului de garanție. Se pare că acest interogatoriu va aduce la iveală noi detalii importante despre tragicul accident.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de...
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de căldură din istorie. Vom resimți temperaturi de peste 45 de grade
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cum obții o REDUCERE DE TAXE. Procedura este foarte simplă
Cum obții o REDUCERE DE TAXE. Procedura este foarte simplă
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Fost ministru, apariție de senzație în Capitală. Trecătorii s-au oprit în loc
Fost ministru, apariție de senzație în Capitală. Trecătorii s-au oprit în loc
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici