News

Tragedie în județul Gorj. O femeie a murit după ce a fost atacată de câini

30.04.2020 | 15:50
Tragedie in judetul Gorj O femeie a murit dupa ce a fost atacata de caini
O femeie în vârstă de 41 de ani din județul Gorj a murit după ce a fost atacată de o haită de câini
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 41 de ani din județul Gorj a murit după ce a fost atacată de o haită de câini.

O femeie a murit după ce a fost atacată de câini

Conform Antena 1, femeia, care era originară din comuna Crasna, a murit după ce a fost atacată de mai mulți câini din rasa Ciobănesc German, pe care un cioban îi lăsase liberi.

ADVERTISEMENT

Informația a fost confirmată chiar de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Miruna Prejbeanu.

”În aceasta dimineaţă (n.r. – joi dimineaţă), poliţiştii au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, despre faptul că pe un teren agricol, de la marginea satului Stânceşti, comuna Muşeteşti, a fost găsită decedată o femeie care prezintă muşcături de animal, posibil câine”, a declarat aceasta.

ADVERTISEMENT

S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Conform cercetărilor efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că victima ar fi o femeie de 41 ani, din comuna Crasna.

”Din primele verificări se pare ca aceasta, în timp ce se deplasa către o grădină, ar fi fost atacată de câinii (din rasa ciobănesc carpatin), aparţinând chiar apelantului, care este cioban şi îi lăsase liberi”, a spus purtătorul de cuvânt.

ADVERTISEMENT

În urma aceste tragedii, polițiștii de la IPJ Gorj au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările continuând.

Anul trecut, la Tecuci, un cioban a văzut cum câinele lui a plecat de lângă el și a început să tragă de ceva. Când bărbatul s-a apropiat a constatat că animalul descoperise corpul unei femei tinere, care era sfâșiat deja de câini.

ADVERTISEMENT

O femeie și-a pierdut viața după ce a fost atacată de trei câini din rasa Pitbull în orașul Houston, Texas, Statele Unite ale Americii, la finalul anului trecut. O altă persoană a fost atacată la rândul său, însă a reușit să scape cu viață, având doar câteva răni superficiale.

ADVERTISEMENT
Tags: